Kako pratiti Svetsko Prvenstvo u Fudbalu 2018 prenos online?

1

Bliži se svetsko prvenstvo u fudbalu 2018! Ako želite da gledate uživo prenos preko interneta, to možete učiniti ovde. Pošto volim tehnologiju onda pokušavam da je iskoristim maksimalno. Gledanje TV kanala preko interneta je postala svakodnevnica, a mnogima je to i jedini mogući način za praćenje TV sadržaja. Zbog tih ljudi koji mogu da TV kanale gledaju smo preko interneta, pišem ovaj članak kako bi mogli da prate svetsko prvenstvo u fudbalu.

svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 prenos lista

Pošto će svetsko prvenstvo u fudbalu prenositi RTS 1 u Srbiji, onda i preporučujem da tu pratite. Postoji nekoliko načina da gledate RTS 1 online, a evo nekoliko najboljih.

Naglašavam da sve metode rade kako na računarima tako i na mobilnim uređajima. Ako je potrebna instalacija posebne aplikacije za telefon onda ću navesti i link do nje. Ako nije, onda je uputstvo isto i za mobilni i za računar.

#1 način – VLC

Ovaj način zahteva samo da imate instaliran VLC player u svom računaru ili mobilnom telefonu, i još IPTV link za RTS 1 kanal.

IPTV linkovi se teže nalaze, ali ja u jednom članku redovno ažuriram te linkove. Zato, ako želite da pratite svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 na ovaj način, predlažem vam da odete na taj članak:

>> RTS 1 IPTV

#2 način – Orion

Ovaj način je samo za Orion korisnike! Ako ste Orion korisnik onda preporučujem ovaj način jer je najlakši. Dovoljno je samo da odete na njihov IPTV portal i izaberete RTS 1 i ako želite 16:9 format slike.

>> Orion TV online

#3 način – Kodi

Ako imate Kodi možete instalirati domaći dodatak koji nudi mnogo TV kanala koje možete gledati iz bilo koje države! Prednost ove metode je što možete gledati i druge kanale, a linkovi se redovno ažuriraju. Kompletno tekstualno + video uputstvo možete pronaći na ovom blogu:

>> Kodi EX-YU IPTV add-on

#4 način – RTS planeta

Ako ne želite da gledate preko VLC-a, onda preporučujem RTS servis – RTS planeta. Ovaj servis je besplatan korišćenje ali zahteva registraciju. Po meni je ovaj način malo komplikovaniji jer je registracija zamorna, ali prednost je što ne morate stalno kopirati IPTV link. RTS planeta za AndroidRTS planeta za iOS

Kada se registrujete na tom sajtu, idite na „Uživo“ pa izaberite „RTS 1“, ili kliknite na ovaj link:
>> RTS 1 uživo

#5 način – samo rezultati

Ako ne možete / ne smete / ne želite da pratite prenos utakmica preko TV kanala online, onda preporučujem neku od aplikacija za praćenje rezultata. Sajtova i aplikacija za praćenje rezultata fudbalski utakmica uživo ima dosta, a ja sam već pisao članak o tome i preporučio neke:

>> Rezultati uživo

Napomene

Možete bez problema gledati svetsko prvenstvo u fudbalu prenos i sa minimalnom brzinom interneta, ako pretpostavimo da je minimalna u većini EX-YU država oko 5 Mbps. Otprilike toliko IPTV televizija i rezerviše sebi za nesmetano gledanje kanala.

Ako se opredelite da svetsko prvenstvo u fudbalu pratite uživo preko Kodi dodatka Serbia IPTV onda preporučujem malo brži net, makar 10 Mbps kako biste mogli da koristite net u računaru za još nešto.

Da proverote brzinu interneta idite na ovaj link i sačekajte da se testiranje završi (par sekundi) – https://fast.com/

Svi TV streamovi su preuzeti sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj.
Na stranicama na ovom sajtu se ne nalazi sadržaj tih TV kanala, već samo linkovi ka njima!

Povezano:
1 komentar
  1. Meša Muharemović kaže

    kako da ja u FBiH to mogu da gledam

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.