EaseUS slavi četrnaesti rođendan, osvoji iPhone 8 ili 500$!

Firmu EaseUS sam pominjao već nekoliko puta na blogu, kao i njihove proizvode. Sviđa mi se ideja sa kojom kreiraju softvere, a to je jednostavnost i efikasnost. Zbog toga i prosečan korisnik može odraditi napredne radnje na računaru bez imalo muke.

Trenutno proslavljaju 14 godina i nude velike nagrade. Jedna od tih nagrada je iPhone 8 ili 500 dolara na PayPal-u, a ima i još drugih iznenađenja.

Prvi deo proslave

Ovaj deo je fokusiran na donacije najpotrebnijima. Naime, EaseUS će donirati sredstva deci za učenje u siromašnim krajevima. Potrebno je samo zapaliti sveće na njihovoj rođendanskoj torti na OVOM linku. Što više sveća na torti više će donirati. Sveću možete ponovo zapaliti nakon što osvežite stranicu (F5).

easeus-14th-anniversary1

Ako želite da dodatno pomognete toj deci, možete kupiti EaseUS softver sa 30% popusta, a od sume koju budete platili EaseUS će izdvojiti 50% za donaciju.

Drugi deo proslave

Drugi deo se tiče takmičenja u kojem može svako učestvovati. Potrebno je kreirati HD video snimak (u trajanju od najmanje 3 min) u kojem ćete predstaviti neki njihov softver, a na samom početku ih pozdraviti sa „Happy 14th Birthday“. Potom taj snimak postaviti na svoj Youtube kanal, na samom početku opisa navesti linkove ka softveru koji ste pomenuli u snimku, i snimak poslati na [email protected] radi pregleda. Ukoliko snimak zadovolji kriterijume, ulazite u takmičenje za nagradu. A ovo su nagrade:

#1 iPhone 8 (4.7″, 64 GB) ili 500$ na PayPal
#2 150$ na PayPal
#3 100$ na PayPal

Ostali takmičari koji se nađu u top 30 će dobiti EaseUS licence za njihove proizvode. Takmičenje traje od 23. jula do 23. avgusta tekuće godine.

Više o ovoj proslavi, nagradama i pravilima za takmičenje možete pročitati ako kliknete na baner ispod:

easeus-14-img

Pogledajte i promo video u kojem je sve to objašnjeno:

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *