📹 Granični prelazi kamere UŽIVO

3

Mnogi ljudi ni ne znaju da na poznatijim graničnim prelazima u Srbiji postoje kamere koje prate stanje saobraćaja uživo. Trenutno stanje na graničnim prelazima se može videti zahvaljujući AMSS jer su postavili kamere koje sve prate i prikazuju uživo.

Granični prelazi kamere uživo:

Učitavanje…

Granični prelazi kamere – spisak:

 • Granični prelaz Horgoš (E-75), ulaz u Srbiju iz Mađarske
 • Granični prelaz Horgoš (E-75), izlaz iz Srbije ka Mađarskoj
 • Granični prelaz Batrovci (E-70), ulaz u Srbiju iz Hrvatske
 • Granični prelaz Batrovci (E-70), izlaz iz Srbije ka Hrvatskoj
 • Granični prelaz Gradina (E-80), ulaz u Srbiju iz Bugarske
 • Granični prelaz Gradina (E-80), izlaz iz Srbije ka Bugarskoj
 • Granični prelaz Preševo (E-75), ulaz u Srbiju iz Makedonije (BJRM)
 • Granični prelaz Preševo (E-75), izlaz iz Srbije ka Makedoniji (BJRM)

Ove kamere uživo na graničnim prelazima koje nudi AMSS su pravi spas za sve vas koji putujete sopstvenim prevozom. Na taj način možete videti gde je trenutno najveća gužva i na osnovu toga odlučiti da li da idete na taj granični prelaz ili ne, ili možda da stanete i napravite pauzu pre granice, i slično.

Međutim, kao i kod svih kamera uživo, tako i ove kamere na graničnim prelazima zahtevaju malo bolju internet konekciju. Što znači da ukoliko ste već u putu, pobrinite se da imate mobilni internet i dovoljno megabajta, ili da imate solidan WiFi signal ako ste negde stali da odmorite.

Granični prelazi kamere napomene:

Može se desiti da je AMSS server opterećen pa se nekad kamere možda i neće učitati. U tom slučaju osvežite (ponovo učitajte) ovu stranicu. Prilikom učitavanja kamera pisaće „Učitavanje…“ i samo sačekajte da se spisak kamera pojavi. Ukoliko se pojavi neka poruka sa greškom, onda znači da je AMSS server opterećen pa pokušajte opet.

Video strimovi se učitavaju u HTML5 plejeru što znači da vam nije potreban nikakav dodatni alat/aplikacija za gledanje. Dovoljno je samo kliknuti/tapnuti na željeni granični prelaz i sačekati da se učita video.

Inače, video kasni oko jednog minuta, što je skroz prihvatljivo.

Izvori AMSS
Povezano:
3 komentara
 1. Šipi kaže

  Na kamerama je pogrešan datum i to malo iritira.

 2. milos kaže

  Kamere ne rade

 3. Маријана kaže

  Одлично

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.