Namestite da se Bing dnevne slike automatski postave za pozadinu

Iako se Bing pretraživač kod nas ne koristi tako često, ipak ga ljudi posećuju jer svakoga dana prikazuje neku novu prelepu fotografiju – Daily Bing Wallpaper. Te fotografije mnogi preuzimaju i stavljaju kao pozadinu, ali sada postoji Windows aplikacija koja to radi automatski.

Aplikacija se zove „Dynamic Theme“ i pored toga što preuzima Bing slike ima još dosta opcija. Recimo, možete podesiti da se za pozadinu postavljaju Windows Spotlight slike. To su iste one slike koje se pojavljuju na zaključanom ekranu kod Windows 10, ukoliko ste tako podesili.

bing wallpaper windows

Ako želite možete podesiti i da se Bing slike postavljaju na zaključan ekran, a Windows Spotlight za pozadinu (dakle, obrnuto).

U opcijama možete podesiti i da se sve slike, nakon postavljanja za pozadinu, sačuvaju u nekom folderu kako biste mogli kasnije da ih opet iskoristite. To možete podesiti odvojeno za zaključan ekran i za pozadinu, što je dobro.

bing wallpaper windows

Od dodatnih opcija imate i sinhronizaciju slika sa vašim ostalim Windows 10 uređajima, način popunjavanja ekrana slikom, obaveštenje kada je nova Bing slika dostupna, preuzimanje slika samo kada se koristi flat internet paket…

Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti iz Microsoft prodavnice – Dynamic Theme

Bonus

Ovo je moj trenutni desktop, a ovde možete pogledati kako i vi da namestite takav – LINK.

saznajnovo-minimal-wallpaper-1

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *