Kako proveriti da li je neka Facebook stranica sakrila vaš komentar?

Administratori Facebook stranica imaju jednu zanimljivu opciju: sakrivanje komentara. Ono što je zanimljivo kod te opcije jeste to što kada vam sakriju komentar vi ga i dalje možete videti, kao i vaši prijatelji. Na taj način nećete primetiti da je vaš komentar sakriven, a ako pokušate da proverite preko prijatelja sve će izgledati normalno.

Ipak, postoji način da vidite da li je vaš komentar sakriven. Naravno, jedan od načina, koji mnogima odmah pada na pamet, jeste napraviti lažan profil koji nije u listi vaših prijatelja. Taj metod je dugačak i bespotrebno zamarajuć. Postoji jedan lakši i brži način za to.

Ovako izgleda kada vlasnik Facebook stranice sakrije nečiji komentar:

sakriven komentar facebook

Uputstvo

1) Kopirajte link komentara za koji mislite da je sakriven

To možete učiniti tako što ćete kliknuti na datum komentara, pa kopirati link iz adresne trake.

sakriven komentar facebook

2) Otvorite Incognito u vašem veb pregledaču

Za Firefox i Edge/IE: CTRL+SHIFT+P
Za Chrome i Operu: CTRL+SHIFT+N

3) Idite na link statusa koji ste kopirali

4) Pokušajte da nađete svoj komentar

sakriven komentar facebook

Ako se ne pojavi odmah kada odete na link, onda ga verovatno nema i to znači da je sakriven! Na slici iznad možete videti status otvoren u Incognito režimu. Piše da ima jedan komentar, a kada se klikne na to nema ništa.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *