Kreirajte svoje unikatne emotikone pomoću ovog alata

0

U poslednje vreme ljudim ja izgleda više stalo do novih emotikona (koje neće koristiti posle 2 nedelje) nego do globalnog zagrevanja. Tih malih sličica, pomoću kojih izražavamo svoja osećanja, nikad dosta, i uvek će nam zatrebati neki novi koji (još uvek) ne postoji.

Ako spadate u tu grupu ljudi koji se dopisuju emotikonima umesto rečima, kao što bi trebalo, onda će vas obradovati ovaj sajt – Emoji Builder.

Na tom sajtu možete kreirati svog emotikona kombinovanjem postojaćih. Na raspolaganju imate (za sada) 12 praznih lica, gomilu očiju, usta, dodataka, i slotova za dodavanje.

Pa tako možete kreirati, recimo, emotikona koji je iznenađen i tužan u isto vreme, a pritom i povređen. Kombinacija ima zaista mnogo, a samo vaša mašta je granica.

Dok budete kreirali svog emotikona videćete ispod njega i naziv koji se generiše na osnovu delova od koji ga sastavljate. Primer onog našeg emotikona: „frowning face with open eyes and head bandage“.

Ako nemate inspiraciju šta da kreirate, samo kliknite na „Randomize“ i čeka vas iznenađenje. Klikćite taj taster dok ne nađete nešto zanimljivo.

Jedina mana je što ove emotikone ne možete ugraditi u tastaturu. Možete ih jedino preuzeti kao sličicu i sačuvati u telefon u neki zaseban folder. Kasnije možete poslati sliku iz telefona kao i obično, a izaberete neki od emotikona. U četu se neće pojaviti kao i svi ostali, ali opet unikatni su i verujem da će se dopasti osobi sa kojom se dopisujete.

Izvori lifehacker
Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.