Kreirajte svoje unikatne emotikone pomoću ovog alata

0

U poslednje vreme ljudim ja izgleda više stalo do novih emotikona (koje neće koristiti posle 2 nedelje) nego do globalnog zagrevanja. Tih malih sličica, pomoću kojih izražavamo svoja osećanja, nikad dosta, i uvek će nam zatrebati neki novi koji (još uvek) ne postoji.

Ako spadate u tu grupu ljudi koji se dopisuju emotikonima umesto rečima, kao što bi trebalo, onda će vas obradovati ovaj sajt – Emoji Builder.

Na tom sajtu možete kreirati svog emotikona kombinovanjem postojaćih. Na raspolaganju imate (za sada) 12 praznih lica, gomilu očiju, usta, dodataka, i slotova za dodavanje.

Pa tako možete kreirati, recimo, emotikona koji je iznenađen i tužan u isto vreme, a pritom i povređen. Kombinacija ima zaista mnogo, a samo vaša mašta je granica.

Dok budete kreirali svog emotikona videćete ispod njega i naziv koji se generiše na osnovu delova od koji ga sastavljate. Primer onog našeg emotikona: „frowning face with open eyes and head bandage“.

Ako nemate inspiraciju šta da kreirate, samo kliknite na „Randomize“ i čeka vas iznenađenje. Klikćite taj taster dok ne nađete nešto zanimljivo.

Jedina mana je što ove emotikone ne možete ugraditi u tastaturu. Možete ih jedino preuzeti kao sličicu i sačuvati u telefon u neki zaseban folder. Kasnije možete poslati sliku iz telefona kao i obično, a izaberete neki od emotikona. U četu se neće pojaviti kao i svi ostali, ali opet unikatni su i verujem da će se dopasti osobi sa kojom se dopisujete.

Izvori lifehacker
Povezano

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete poslati upit preko kontakt stranice.