Kako gledati filmove i serije na telefonu preko interneta?

5

Želite da se zavalite u fotelju, sipate u svoju omiljenu šolju „Pozdrav iz Bečića“ dobru jaku kafu, i uživate u dobrim filmovima. Ali, računar vam je daleko, da držite laptop nezgodno… eh kada biste mogli na telefonu… Možete! Evo i kako.

U ovom članku ću vam pokazati kako da besplatno gledate filmove u (Full)HD rezoluciji preko interneta na svom telefonu ili tabletu.

Odricanje odgovornosti: odričem se odgovornosti za korišćenje informacija i alata iz ovog tutorijala. Sve radite na svoju odgovornost! Ja, niti bilo ko drugi, nisam odgovoran za eventualne štete po vas i/ili vaš uređaj nastale usled korišćenja informacija i alata iz ovog članka. Ja nisam autor alata koje pominjem u ovom članku i ne odgovaram za iste.

Ok, za ovo će vam biti potrebna jedna jedina aplikacija, malo vremena za početno podešavanje, i gomila vremena za gledanje svih tih filmova koje ćete imate na dlanu.

Biće vam potrebno:

 • Telefon
 • Internet konekcija
 • VPN (link)
 • Popcorn Time Android (link)

Uputstvo

Prvo napravite besplatan nalog na Windscribe VPN – opširnije. Sada instalirajte njihovu aplikaciju u telefon i prijavite se sa svojim nalogom.

Sada idite na popcorntime sajt i preuzmite aplikaciju u vidu .apk fajla – link. To je fajl kao .exe za Windows, a uputstvo za instalaciju vidite u ovom članku.

Kada pokrenete aplikaciju dalje je sve jednostavno. Pronađite film koji želite da gledate i pomolite se da postoji prevod na vaš jezik. Što se kvaliteta tiče, uglavnom ćete naći HD, a neretko i FullHD.

Kada pustite film malo ćete morati da sačekate kako bi se inicijalno učitao u vaš telefon. Nakon toga film ćete gledati bez prekidanja.

Objašnjenje

Ovaj servis funkcioniše tako što preuzima video strim sa Torrent-a. Tačnije, radi slično kao kada preuzimate fajl sa Torrent mreže samo se ne skladišti zauvek u vašem telefonu već samo privremeno dok gledate film.

Svi ti filmovi se nalaze na uređajima drugih korisnika u Torrent mreži. Vi samo „uzimate delove“ filmova sa njihovih uređaja, a isto tako neko uzima od vas. Opširnije o tome kako funkcioniše Torrent pročitajte u ovom članku.

Zbog toga film vam može „kočiti“ nekad ukoliko nema dovoljno onih koji šalju taj film, a naravno i ukoliko vam je loša internet konekcija.

Povezano:
5 komentara
 1. Aleksandra kaže

  ima 2 nedelje kako sam kupila smart box tv android 10. i nigde nisam nasla kako da instaliram- a vec sam skoro i odustala- da imam Tv preko interneta , Sem Oriona koji koci i prekida, a koji je bio u boxu, i radi kad on hoce, free.. nista drugo nisam uspela. Malo cas videh Vas sajt i bas sam se obradovala, a ima i dosta toga sto mene interesuje jos, Tako da Vam hvala na svim podeljenim informacijama, Danas cu da probam Kodi , da pokrenem Ex yu kanale , i Popkorn jer ga isto imam u boxu instaliranog pa javljam… ako mi bude trebala pomocu bicu slobodna da pisem,
  Srdacan pozdrav

 2. Miljan kaže

  Nije besplatan :(

 3. Genije kaže

  A zašto nam treba VPN?

 4. Dragan kaže

  Da li ovo moze i na android tv box?

  1. Stefan Marjanov kaže

   Može

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.