Od sada možete opozvati poslatu poruku preko Messenger-a!

Da li ste znali da od sada možete povući poruku koju ste poslali preko Messenger aplikacije? Dakle: pošaljete poruku, vidite da niste trebali, obrišete je iz vašeg i iz četa osobe sa kojom se dopisujete!

Do sada ste mogli da obrišete poslatu poruku samo iz svog četa, međutim sada možete obrisati i iz četa osobe sa kojom se dopisujete. Kako?

Facebook je omogućio ovu opciju za Beta testere njegove Messenger aplikacije tako da nije dostupna svima još uvek. Ceo proces je veoma jednostavan:

1) Tapnite i držite poruku koju želite da opozovete

2) Tapnite na „Remove

3) Izaberite „Remove for Everyone

4) To je to!

messenger-undo-send-message-how

Ova opcija je dostupna samo u roku od 10 minuta od trenutka slanja poruke. Kada istekne 10 minuta moći ćete da obrišete samo iz svog četa.

Kada obrišete poruku iz oba četa, to izgleda ovako:

messenger-undo-send-message-how-to

Ipak, imajte na umu da ukoliko je poruka pristigla vašem prijatelju u panelu sa obaveštenjima, a vi je obrišete, i dalje će se tamo nalaziti! To mora tako da bude jer aplikacije treće strane ne mogu ukloniti obaveštenja iz Android sistema.

Ukoliko ste Beta tester možete već sada testirati ovu opciju. Ukoliko niste, prijavite se OVDE pa ažurirajte aplikaciju na najnoviju (Beta) verziju.

Izvori: 1. AndroidPolice
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *