Nemate net? Google ima skrivenu igru da vas zabavi!

Koliko god internet bio dostupan, što preko mobilne što preko WiFi mreže, zadesi se nekada da ostanemo bez ijedne opcije. Kako to Marfijev zakon nalaže i zapoveda, internet će vam nestati baš onda kada vam je dosadno i nemate drugu zanimaciju.

Google je upravo iz tog razloga integrisao igricu unutar svoje „Google“ aplikacije za mobilne uređaje, a koja je dostupna samo kada nemate net. Ne, nije T-Rex koji trči u nedogled, radi se o igrici sličnoj Flappy Bird.

Kako pokrenuti igru?

Kao što sam napisao, igra je pomalo skrivena tako da ćete morati uraditi sledeće:

1) Ako trenutno imate internet na telefonu, isključite ga (i WiFi i mobilne podatke)

2) Otvorite Google aplikaciju

3) Pomoću pretrage na vrhu pretražite neki pojam

4) Pojaviće se poruka da internet nije dostupan

5) U okviru te poruke ćete videti nacrtan oblačić i plavu „Play“ ikonicu

6) Tapnite tu „Play“ ikonicu i igra će se pokrenuti

google-hidden-game-app

Kako igrati igricu?

Prosto je: vi ste oblačić koji je u potrazi za internetom. Tapnite na ekran da počnete. Tapnite opet da oblačić ne bi pao dole. Tako održavajte oblačić da što dalje ode a da usput ne udari o prepreke u vidu ptica i kišnih oblaka.

google-hidden-game-app

Da li je T-Rex i dalje dostupan?

Jeste, to je odvojena igrica koja se pokreće u Chrome-u (vidi kako). Ako imate internet, preporučujem da pogledate još neke zanimljive Google igrice.

Izvori: 1. androidauthority
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *