Da li koristite AI asistenta? (Anketa)

AI asistenti polako ulaze u našu svakodnevnicu, sve su pametniji i mogu izvršiti sve kompleksnije radnje. Sve više uređaja ih podržava i sve je izvesnije da ćemo ih imati svuda oko nas u skorijoj budućnosti.

Na tržištu trenutno imamo nekoliko vodećih glasovnih asistenata: Google Assistant, Apple Siri, MS Cortana, Amazon Alexa, Samsung Bixby. Od svih njih najnapredniji je svakako Google Assistant – detaljnije.

Lično koristim Google asistenta preko telefona i Googl Home zvučnika svakodnevno tokom celog dana. Najviše ga koristim za kontrolisanje električnih uređaja po kući, ali i za proveru vremenske prognoze, puštanje video sadržaja na TV-u preko Chromecast-a, i slično.

Kakva je situacija kod vas što se tiče AI asistenata? Da li koristite neki, i ako da – koji? U komentaru možete napisati za šta najviše koristite AI asistenta.

Rezultati
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *