Koliko aplikacija za dopisivanje koristite? (Anketa)

U današnje vreme prosečan korisnik telefona koristi barem nekoliko aplikacija za komuniciranje putem interneta. IM (Instant Messaging) aplikacije su najčešći izbor jer nude dosta opcija i komunikacija se odvija instant – po čemu su i dobile naziv.

Koliko god IM aplikacija bilo dostupno za preuzimanje, logično je koristiti samo jednu jer šta će nam dve i više aplikacija koje rade isti posao? Ipak, većina korisnika ne razmišlja tako pa ima više instaliranih IM aplikacija. Ali koliko aplikacija? I koliko je dovoljno, a koliko previše?

Lično koristim samo jednu IM aplikaciju – Facebook Messenger. Pored nje koristim Samsung aplikaciju za SMS poruke, i još Gmail za email poruke.

Koliko vi imate instaliranih aplikacija za dopisivanje? Koje najčešće koristite i zašto baš te? Izaberite u anketi ispod, a u komentaru možete obrazložiti svoj izbor.

Rezultati
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

3 komentara

  1. Koristim Viber , WhatsApp i Gmail.
    WhatsApp koristim uglavnom za prijatelje iz Nemačke jer je bar do sada kod njih on više zastupljen od Vibera.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *