Počele prijave za druge SESA Tekken 7 kvalifikacije

Serbian e-Sports Association (SESA) organizuje druge kvalifikacije za Tekken. Ukoliko volite da igrate ovu igru, a pritom se zainteresovani da se takmičite na malo višem nivou, ovo je vaša šansa za vas!

Nakon ovih kvalifikacija igrači će biti rangirani po bodovima, koje su osvojili tokom kvalifikacija, a takmičari sa najvećim brojem poena predstavljaće Republiku Srbiju na IeSF Svetskom Prvenstvu krajem godine u Seulu.

Kada, gde?

Turnir će se održati 6. jula u Domu Omladine na događaju BACon 2019.

Prijave su besplatne i traju do 2. jula.

Precizno vreme turnira, odnosno satnica, biće naknadno objavljena, najkasnije 7 dana pred turnir.

Serbian-e-Sports-Association-takmicenje
Serbian e-Sports Association takmičenje

Nagradni Fond

  1. mesto – Plaćen put i smeštaj u Južnoj Koreji, gde će pobednik predstavljati Republiku Srbiju
  2. mesto – 150€ + Redragon komplet
  3. mesto – 100€ + Redragon tastatura
  4. mesto – 50€ + Redragon miš i podloga
  5. mesto – 25€
  6. mesto – 25€
  7. mesto – Redragon slušalice
  8. mesto – Redragon miš

U slučaju da dva igrača imaju isti broj bodova, gleda se međusobni skor. Ukoliko prvoplasirani ne može da putuje na svetsko prvenstvo, priliku dobija drugoplasirani i tako dalje.

Prijava

Sva pravila oko učešća, kao i same prijave, možete pronaći na ovom linku ili u prilogu ispod. Trenutni Ranking možete pronaći na istom linku.

„Saznaj Novo“ je zvanični medijski SeSA partner. Sva dešavanja vezana za e-sport u Srbiji možete pratiti na ovom blogu. Link do svih tekstova: sn.rs/8u3sz

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *