Prijave za SESA Dota 2 kvalifikacije su počele!

0

Dobra vest za sve ljubitelje DOTA 2 igre: Serbian e-Sports Association (SESA) organizuje prve online kvalifikacije čiji će pobednici obezbediti učešće na LAN završnicu u oktobru 2019. godine.

Pobednik tog LAN takmičenja imaće priliku da predstavlja Republiku Srbiju na IeSF takmičenju u Južnoj Koreji, koje će se održati krajem godine.

Kvalifikacije će se održati od 29. i 30. juna. Osmina finala i četvrtfinale će se odigrati u subotu, dok će se dva polufinalna meča odigrati u nedelju.

Turnir će se igrati Online i maksimalan broj ekipa je 16.

Igraće se Single elimination BO1 mečevi u subotu, dok će polufinalni mečevi biti BO3. Postoji šansa da se promeni bracket u odnosu na broj prijavljenih ekipa.

IeSF-2015-serbia
IeSF 2015 / sesa.org.rs

Nagradni fond

PRVO MESTO: Laskava titula predstavnika reprezentacije Srbije i obezbeđen put i smeštaj u  Južnu Koreju na svetsko prvenstvo 2019. godine, gde ćete braniti boje naše zemlje.

DRUGO MESTO: biće objavljeno naknadno

TREĆE MESTO: biće objavljeno naknadno

Prijava

Prijave su poptuno besplatne!

Možete se prijaviti putem forme ispod, a tu takođe možete pronaći sve detaljne informacije vezane za ingame pravila.

Napomena: timovi koji se nisu prijavili za prve kvalifikacije imaće prednost u odnosu na timove koji ponovo učestvuju u drugim kvalifikacijama.

„Saznaj Novo“ je zvanični medijski SeSA partner. Sva dešavanja vezana za e-sport u Srbiji možete pratiti na ovom blogu. Link do svih tekstova: sn.rs/8u3sz

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.