Chrome: podesite jačinu zvuka na svakoj kartici zasebno

Da li ste ikada hteli da smanjite zvuk na jednom sajtu, a na drugom malčice pojačate? Operativni sistem će vam dopustiti da podesite jačinu zvuka za svaku aplikaciju ponaosob, ali ne i za svaku karticu unutar veb pregledača. I tu nastupa Chrome dodatak pod nazivom „Volume Master„.

Ovaj dodatak radi veoma jednostavno: kliknite na ikonicu dodatka dok ste na nekom sajtu i slajderom podesite jačinu zvuka.

Ali, to nije sve, Volime Master će vam dopustiti da pojačate zvuk i preko 100%. Zapravo, možete pojačati zvuk do čak 600%.

Dok podešavate zvuk na jednom sajtu, ispod ćete videti i listu ostalih sajtova (tj. kartica). Možete se prebaciti na drugu karticu prostim klikom na istu i podesiti zvuk po želji.

Imajte na umu da pomoću ovog dodataka ne možete podesiti različit zvuk na osnovu sajta, možete samo na osnovu otvorene kartice na kojoj se čuje zvuk.

Ovaj dodatak neće raditi u kombinaciji sa „Smart Mute“ jer on stišava zvuk svih kartica koje nisu u fokusu. Ukoliko vas zanima taj dodatak, pročitajte ovaj članak. Predlažem i da pogledate listu dodataka o kojima sam do sada pisao – link.

> Preuzmi „Volume Master“ besplatno

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *