Verujte mi, ovo je najiritantniji sajt na internetu

1

Setite se sajta koji vas je iznervirao jer niste mogli da uradite na njemu ono šta ste želeli. E sad zamislite da je ceo jedan sajt urađen tako da vas iznervira. Ne možete da zamislite takav sajt? Posetite „User in yer face„.

Firma „Bagaar“ je kreirala sajt sa svim mogućim UI/UX greškama kako bi se korisnik što teže snašao na njemu. Toliko daleko su išli da u nekom trenutku nećete znati ni kako da zatvorite prosto obaveštenje.

Prvi korak jeste otkriti kako pokrenuti „igru“, tj. otići do drugog koraka koji je zapravo početak. Ispod zelenog „No“ tastera (koji inače ničemu ne služi) morate kliknuti na reč „HERE“ kako biste otišli na drugu stranicu.

Na drugoj stranici vas čeka noćna mora jer morate pravilno popuniti formu, a uslovi su rigorozni. Uz to, imajte na umu da je UX namerno kreiran loše pa nemojte kliktati na ono što biste inače. Ako vam se pojavi popup, kliknite na „©lose“ u donjem levom uglu da ga zatvorite.

User in yer face

Kada uspešno prođete i ovaj korak, čeka vas još jedna forma koju ćete proći relativno brzo, pa još jedna. U prvoj morate postaviti profilnu sliku i odabrati 3 opcije, a u drugoj popuniti lične podatke (unesite neispravne).

User in yer face

Nakon tih formi sledi jedna noćna mora: anti-bot verifikacija. Cela verifikacija se zasniva na sinonimima tako da je njeno reševanje gotovo pa nemoguće. Ja sam kod ovog koraka i odustao jer nisam imao više vremena, a ni živaca.

User in yer face

Ako ste se upustili u rešavanje ovih zadataka – srećno! Link do sajta: sn.rs/beng9

Povezano:
1 komentar
  1. gnjavator kaže

    A i nije neki problem ova zadnja verifikacija, samo treba sve isklikat :)

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.