Verujte mi, ovo je najiritantniji sajt na internetu

Setite se sajta koji vas je iznervirao jer niste mogli da uradite na njemu ono šta ste želeli. E sad zamislite da je ceo jedan sajt urađen tako da vas iznervira. Ne možete da zamislite takav sajt? Posetite „User in yer face„.

Firma „Bagaar“ je kreirala sajt sa svim mogućim UI/UX greškama kako bi se korisnik što teže snašao na njemu. Toliko daleko su išli da u nekom trenutku nećete znati ni kako da zatvorite prosto obaveštenje.

Prvi korak jeste otkriti kako pokrenuti „igru“, tj. otići do drugog koraka koji je zapravo početak. Ispod zelenog „No“ tastera (koji inače ničemu ne služi) morate kliknuti na reč „HERE“ kako biste otišli na drugu stranicu.

Na drugoj stranici vas čeka noćna mora jer morate pravilno popuniti formu, a uslovi su rigorozni. Uz to, imajte na umu da je UX namerno kreiran loše pa nemojte kliktati na ono što biste inače. Ako vam se pojavi popup, kliknite na „©lose“ u donjem levom uglu da ga zatvorite.

User in yer face

Kada uspešno prođete i ovaj korak, čeka vas još jedna forma koju ćete proći relativno brzo, pa još jedna. U prvoj morate postaviti profilnu sliku i odabrati 3 opcije, a u drugoj popuniti lične podatke (unesite neispravne).

User in yer face

Nakon tih formi sledi jedna noćna mora: anti-bot verifikacija. Cela verifikacija se zasniva na sinonimima tako da je njeno reševanje gotovo pa nemoguće. Ja sam kod ovog koraka i odustao jer nisam imao više vremena, a ni živaca.

User in yer face

Ako ste se upustili u rešavanje ovih zadataka – srećno! Link do sajta: sn.rs/beng9

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *