Youtube se pauzira s vremena na vreme? Evo rešenja!

2

Video paused. Continue watching?“ – ovu poruku ćete dobiti na Youtube-u ukoliko slušate muziku duže vreme. Kada se ta poruka pojavi, potrebno je samo da kliknete na „Yes“ i video će se ponovo pokrenuti.

Ova poruka se pojavljuje kako bi se Google uverio da niste pustili listu pesama na Youtube-u i zaboravili na tu karticu. Youtube je video platforma, koja je poenta pustiti listu video snimaka i ostaviti sajt da radi u pozadini? Drugim (Google) rečima: koja je poenta slušati muziku besplatno i ne gledati / kliktati na reklame?

Google će na sve načine pokušati da vas natera da gledate Youtube video i reklame, čak i kada samo želite da slušate muziku, jer tako zarađuju.

Upravo iz tog razloga ne možete slušati muziku u pozadini na telefonu preko Youtube aplikacije (vidi rešenje), ali možete ako plaćate mesečno Youtube Music.

Rešenje za „Video paused. Continue watching?“

Ok, ako ste došli samo zbog rešenje, evo ga: YouTube NonStop

Ovaj jednostavan dodatak za Chrome (i Firefox) će vam omogućiti da bez prekida slušate muziku na Youtube-u preko računara koliko god dugo želite. Samo ga instalirajte, osvežite Youtube i to je to!

Autor dodatka je napisao da ova skripta ne sprečava da se poruka pojavljuje, već je samo aktivira kada se pojavi. Drugim rečima: klikće ono „Yes“ umesto vas.

Povezano:
2 komentara
  1. Srdjan kaže

    Samo jos kada bi radilo dobro bi bilo

  2. Dejan kaže

    Hvala!

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.