Vlada „Coldheart“ Stanković predstavlja Srbiju u Tekkenu!

Kao što već znate, proteklih par meseci održane su kvalifikacije za IeSF svetsko prvenstvo. Imali smo priliku da vidimo mnoge sjajne Tekken igrače, ali kao i svaki put do sada izdvojio se najbolji srpski Tekken igrač koji je tokom celih kvalifikacija ostao nepobeđen.

Treće i poslednje Tekken kvalifikacije održane su 17. avgusta u centralnom holu TC Stadion-a. Kao i svaki put do sada, odazvao se veliki broj igrača koji su dali sve od sebe da pobede i obezbede sebi put na IeSF svetsko prvenstvo u Južnoj Koreji.

Ovoga puta imali smo priliku da gledamo preslikani finalni meč sa prošlih kvalifikacija u Domu omladine gde su se u finalu takođe sastali Vlada „Coldheart“ Stanković i Mihajlo „Booster“ Bulajić. Kao što smo i u naslovu ove vesti naveli pobedu je odneo Vlada koji je ubedljivi šampion sa osvojenih 30 poena i 3 prva mesta na kvalifikacijama.

Drugo mesto i na ukupnoj tabeli i u jučerašnjim kvalifikacijama pripalo je „Booster-u“, dečku koji se prošli put pojavio i sve nas oduševio svojom igrom koja nije mnogo ispod Vladine. Treće mesto osvojio je Marko „Darkwing“ Krmpotić koji je imao isti broj poena ali je u međusobnim duelnima bio za nijansu slabiji.

Prvih 8 mesta na ukupnoj rang listi izgleda ovako:

  1. Vlada „Coldheart“ Stanković 30 p
  2. Mihajlo „Booster“ Bulajić 14 p
  3. Marko „Darkwing“ Krmpotić 14 p
  4. Nikola „Eternal G“ Avdulah 11 p
  5. Nikola „Neo“ Veljković 6 p
  6. Miloš „Milozof“ Mitrić 6 p
  7. Pavle „Pavle Uchiha“ Nikolić 4 p
  8. Filip „Homeboy“ Savić 2 p

Vladi želimo svu sreću na svetskom prvenstvu, a svim ostalim igračima čestitamo na izvanrednoj borbi!

„Saznaj Novo“ je zvanični medijski SeSA partner. Sva dešavanja vezana za e-sport u Srbiji možete pratiti na ovom blogu. Link do svih tekstova: sn.rs/8u3sz

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *