Youtube „Add to Queue“ opcija dostupna i na računarima!

0

„Add to Queue“ je veoma korisna opcija kada želimo da odslušamo više pesama zaredom bez potrebe da ručno puštamo svaku.

Ta opcija je od davnina dostupna u gotovo svim muzičkim aplikacijama i programima, ali tek sada je dostupna i na Youtube sajtu pa je možemo koristiti i na računaru.

Šta radi „Add to Queue“?

Ova opcija prosto kreira privremenu listu snimaka (pesama) i automatski ih smenjuje. To je sve što ta opcija radi. Deluje da ne radi mnogo ali zapravo je veoma korisno.

youtube queue

Do sada smo morali da se oslanjamo na razne metode i dodatke (primer), ali sada imamo tu opciju ugrađenu u sam Youtube.

Da vas ne zbuni, ovo nije Playlist opcija koju kreira autor snimaka, niti je „Watch later“ opcija, ovo je baš odvojena opcija i vi imate punu kontrolu nad listom.

Pa tako možete jednim klikom dodati bilo koji video sa Youtube-a u tu listu i i gledati ga gde god da se nalazite na tom sajtu.

youtube queue

Dakle, video snimci se smeštaju u plutajući prozor u donjem densom uglu ekrana i tu stoje stalno. Odatle možete upravljati listom i samim video snimkom.

Ako želite da pogledate smanjeni video preko cele širine ekrana, samo kliknite na ikonicu „Expand“ i to je to. Sada ćete sa desne strane videti vaš „Queue“.

Izvori HTG
Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.