Pristupite omiljenim aplikacijama jednim pokretom prsta

Ukoliko ste korisnik Android telefona i imate gomilu aplikacija, i od te gomile jedan dobar deo koristite često, onda će vam se ova aplikacija dopasti!

Radi se o besplatnoj aplikaciji „Zone Launcher“ koja je kreirana sa ciljem da vam olakša pronalaženje i pokretanje vama omiljenih aplikacija.

Kako radi

Ova aplikacija kreira jedan ekran kojem pristupate povlačenjem prsta od ivice ekrana ka sredini. Ekran sadrži mrežu sa aplikacijama koje vi odaberete.

Kada prevučete prstom preko ekrana i otvorite taj panel, idite prstom do aplikacije koje želite da pokrenete i onda odmaknite prst od ekrana. To je sve što trebate da uradite.

Podešavanja

Možete podesiti mrežu aplikacija, rasporediti aplikacije po ekranu, dodati novi ekran, podesiti polje za aktiviranje… i još mnogo toga. Imajte na umu da je dosta opcija dostupno samo u Pro verziji, ali i u besplatnoj verziji imate sve šta vam je potrebno za osnovno podešavanje

Ovaj panel sa aplikacijama se pojavljuje instant i reaguje veoma brzo i glatko, tako da je korisnički doživljaj potpun. Nećete ni primetiti da koristite neku aplikaciju sa strane, imaćete osećaj kao da je ta opcija integrisana u sam Android sistem.

Ne vredi da dalje opisujem aplikaciju, najbolje je da je preuzmete i sami isprobate, verujem da će vam se dopasti i da će vam ubrzati i olakšati rad na telefonu.

Ukoliko vam se ne dopada ova aplikacija, ili ne nudi ono šta vama treba, preporučujem jednu malčice drugačiju: Meteor Swipe. Ovu aplikaciju sam zapravo koristio još odavno i mnogo mi se dopala. Radi na isti princip samo što umesto ekrana sa mrežom aplikacija imate jedan vertikalni panel.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *