Gamecentar.rs – iskustva (+video)

0

Ovaj članak će posebno obradovati gejmere jer pišem o domaćem sajtu na kojem možete kupiti skoro pa sve što poželite, a ima veze sa igricama – gamecentar.rs

U članku ću ukratko opisati sajt i proces poručivanja sa istog, a preporučujem vam da pogledate video na kraju u kojem sam sve detaljnije objasnio – klik.

O sajtu

Imaju širok arsotiman igrica i opreme za Xbox, PlayStation, Switch, PC… zatim gedžete, figurice, majice, dronove, VR, priveske, prepaid kartice, gaming stolice… pa čak i servis za konzole i računare.

Dakle, na jednom mestu imate sve što bi vam zatrebalo za gejming, bilo da preferirate PS, Xbox, PC ili Nitendo.

Pored svega toga imaju i VIP Klub program koji vam donosi razne popuste na sve to što imaju u ponudi. Možete sakupljati poene i tako povećavati sebi rang, a samim tim i procentualni popust na opremu i igre.

Ono što se meni takođe dopalo jeste dizajn sajta, brzina učitavanja i lakoća upotrebe. Sve je lepo raspoređeno po ekranu, intuitivno je kretati se po sajtu, i možete pronaći ono što tražite veoma brzo i lako.

Kod njih sam kupio pre izvesnog vremena jedne gaming slušalice sa vibracijom i prijatno me je iznenadio paket, brzina, ljubaznost osoblja… – više o tome.

Kako kupiti?

Proces kupovine je veoma jednostavan, ne mnogo drugačiji nego što je to slučaj kod drugih online prodavnica.

Jedino što bih izdvojio jeste to da nećete biti zatrpani bespotrebnim informacijama u tom procesu. Sve je jasno i pregledno.

Prvo što bih vam savetovao jeste da napravite nalog na njihovom sajtu. Tako ćete moći da pratite porudžbine i sakupljate poene – registruj se.

Sada možete otvoriti proizvod koji želite da kupite i prosto kliknite na „Kupi„.

Kliknite na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu pa zatim na „Idi na plaćanje„.

Nakon toga videćete svoju korpu i sve šta imate u njoj. Tu možete iskoristiti kupon, izmeniti kvantitet, ukloniti nešto… ako je sve ok, kliknite na „Nastavi ka plaćanju„.

Na sledećem ekranu birate i unosite:

  • Gde da vam dostave: u radnji i na adresu
  • Način plaćanja: pouzećem, karticom, virman
  • Adresa plaćanja
  • Adresa dostave (ako se razlikuje od odrese plaćanja)
  • Promo kod
  • Napomena

Nakon što sve to popunite, kliknite „Poručite“ i to je to!

Videćete potvrdnu poruku sa informacijama koje ste upravo uneli, a i broj porudžbine. Dobićete i email sa svim tim istim podacima.

Video

Ukoliko vam idalje nešto nije jasno oko poručivanja, ispratite video uputstvo ispod. Uputstvo počinje na 3 minuta i 10 sekundi.

Povezano
DODAJ KOMENTAR