Kako napraviti privremeni email za SLANJE poruka?

Pre nekih šest godina pisao sam o servisima pomoću kojih možete kreirati privremene email adrese za primanje email poruka. Ti servisi nemaju mogućnost slanja poruka pa sam rešio da napišem novi članak u te svrhe.

Dakle, ako biste želeli da pošaljete email poruku nekome sa neke lažne (i privremene) email adrese, onda ispratite članak.

Servisa za slanje email poruka sa privremene email adrese ima dosta, ali ja ću izdvojiti nekoliko popularnih i proverenih koje sam i lično koristio. Ako vi znate za još neke vredne pažnje, napišite dole u komentaru.

#1 Guerrillamail

privremeni email za slanje

Ovaj servis vam nudi mogućnost primanja i slanja email poruka sa privremene email adrese. Možete izabrati neki od ponuđenih domena kao i samo korisničko ime email adrese. Ako želite potpuno nasumičnu email adresu možete dobiti i to, samo kliknite „Scramble address“. Registracija nije potrebna.

#2 Temp mail ninja

privremeni email za slanje

I ovaj servis vam nudi mogućnost slanja i primanja email poruka. Ipak, ovde ne možete birati domen i korisničko ime već imate samo to što vam ponude. Takođe nije potrebna registracija.

#3 Trash Mail

privremeni email za slanje

I poslednji na listi je Trash Mail. Pomoću ovog servisa možete primati i slati poruke, izabrati jedan od ponuđenih domena i uneti proizvoljno korisničko ime. Nije potrebna registracija.

Zaključak

Svi ovi servisi su besplatni i rade lepo u većini slučajeva. Ipak, imajte na umu da vremenom ti domeni koje koriste dospeju na crnu listu kod većine email servisa. Najbolje bi bilo da nekako proverite da li je primalac primio poruku. Ako niste u mogućnosti to da proverite, dobro bi bilo da pošaljete isti email sa više različitih domena, za svaki slučaj.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *