Besplatne Igrice za Decu (za sve uzraste)

0

U ovom članku želim da vam predstavim besplatne igrice za decu. Bilo da tražite besplatne igrice za decu za mobilni telefon, tablet ili računar, siguran sam da ćete naći nešto zanimljivo.

U ovoj kategoriji se nalaze potpuno besplatne igrice za decu raznih uzrasta. Neke su za telefon (jer čini mi se da današnja deca preferiraju telefon), neke za PC, a neke se igraju direktno u veb pregledaču.

Sadržaj:

Napomena: ovaj članak nije sponzorisan, lista nije sortirana, svi predlozi dolaze od mene lično na osnovu ličnog iskustva. Vi sami procenjujete koja igra je za vaše dete.

1. Crossy Road

Crossy road besplatna igrica

Ovo je većini poznata igrica jer koristi poznatu „Frogger“ mehaniku. Dakle, vi ste pile i morate da pređete put. Taj put je uvek pun raznih prepreka pa vam treba dobra procena brzine i prostora kako biste skočili u pravom trenutku.

Igraj: Android, iOS

2. My Talking Tom 2

besplatne igrice za decu

Talking Tom je dosta poznata igra i sa nama je odavno. Deca devedesetih će se odmah setiti Tamagotchi igračke jer je ova aplikacija/igrica veoma slična. Imate Toma mačku i držite ga kao kućnog ljubimca, ali u telefonu. Možete da ga hranite, da igrate sa njim mini-igrice, morate da mu održavate zabavu… i tako dalje.

Igraj: Android, iOS

3. Fishdom

besplatne igrice za decu

Ovu igricu sam izabrao jer tera decu da razmišljaju kako bi napravila nešto što žele. U igri imate akvarijum koji možete po želi da uređujete. Da biste to mogli morate rešiti misaone igre koje su prilagođene deci. Ribice se moraju održavati i hraniti, što je dodatni plus za ovu igricu. Pored svega toga moguće je igrati sa Facebook prijateljima.

Igraj: Android, iOS

4. Frisbee Forever

Frisbee Forever besplatna igra

Upravljajte frizbijem dok zaobilazite prepreke i sakupljate poene! Deluje jednostavno i dosadno, ali nije. Ova igra kombinuje odličnu grafiku, komande prilagođene svima, zabavan gejmplej.

Igraj: Android, iOS

5. Little Alchemy 2

besplatne igrice za decu

Još jedna igrica za razmišljanje. Kako se igra: imate nekoliko osnovnih prirodnih elemenata i morate da dođete do novih, složenijih, spajanjem tih elemenata. Ova igra je za malčice stariju decu jer je ipak potrebno neko osnovno poznavanje elemenata iz prirode, ali će svakako biti zabavna i odraslima.

Igraj: veb pregledač, Android, iOS

6. Trove

besplatne igrice za decu

Šta dobijete kada pomešate Minecraft, MMO i tonu zabave? Trove! Ovo je igrica koja će vašoj deci doneti gomilu zabave, naučiti ih da razmišljaju tokom građenja, da sarađuju sa drugim igračima, da budu kreativna i da istražuju razne hobije.

Igraj: Steam (besplatno)

Pogledaj još članaka iz kategorije Igrice

7. Lego Tower

igrice za decu lego tower

Veoma zabavna, besplatna i šarena igrica za decu uz koju sam se i ja zabavio na par sati dok sam je testirao pre pisanja članka. Gradite svoju zgradu, sprat po sprat, prostoriju po prostoriju, dodajete osoblje, kurire… Veoma je zabavno kreirati jednu mini-zajednicu u zgradi koja je lično vaša i ima vaš lični stil. Kada su u pitanju igrice za decu ova je definitivno neizostavna!

Igraj: Android, iOS

8. BONUS besplatne igre za decu

Mekorama

Mekorama besplatna igrica

Ovu igru preporučujem jer razvija logiku i orijentaciju u prostoru kod mlađe dece. Ova igra je dosta jednostavna za razumevanje: vi ste čovečuljak koji mora da dođe od tačke A do tačke B preko 3D platforme. Ta platforma krije prepreke, a najčešće je sama fizika najveća prepreka. Na raspolaganju imate dosta nivoa, a kada ih sve pređete možete kreirati svoje – blok po blok!

Igraj: Android, iOS

Uskoro još!

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.