Ad

Najbolje Besplatne Igrice za Decu (za sve uzraste)

0
Ad
 

Ovo je članak iz serije članaka „Najbolje Besplatne Igrice„. Konkretno ovaj članak je za najbolje besplatne igrice za decu. Pratite blog jer će uskoro biti još članaka iz ove kategorije.

U ovom članku želim da vam predstavim igre za decu. Bilo da tražite besplatne igrice za decu za mobilni telefon, tablet ili računar, siguran sam da ćete naći nešto zanimljivo.

U ovoj kategoriji se nalaze igrice za decu raznih uzrasta. Neke su za telefon (jer čini mi se da današnja deca preferiraju telefon), neke za PC, a neke se igraju direktno u veb pregledaču.

Sadržaj:

Napomena: ovaj članak nije sponzorisan, lista nije sortirana, svi predlozi dolaze od mene lično na osnovu ličnog iskustva. Vi sami procenjujete koja igra je za vaše dete.

1. Crossy Road

Ovo je većini poznata igrica jer koristi poznatu „Frogger“ mehaniku. Dakle, vi ste pile i morate da pređete put. Taj put je uvek pun raznih prepreka pa vam treba dobra procena brzine i prostora kako biste skočili u pravom trenutku.

Igraj: Android, iOS

2. My Talking Tom 2

Talking Tom je dosta poznata igra i sa nama je odavno. Deca devedesetih će se odmah setiti Tamagotchi igračke jer je ova aplikacija/igrica veoma slična. Imate Toma mačku i držite ga kao kućnog ljubimca, ali u telefonu. Možete da ga hranite, da igrate sa njim mini-igrice, morate da mu održavate zabavu… i tako dalje.

Igraj: Android, iOS

3. Fishdom

Ovu igricu sam izabrao jer tera decu da razmišljaju kako bi napravila nešto što žele. U igri imate akvarijum koji možete po želi da uređujete. Da biste to mogli morate rešiti misaone igre koje su prilagođene deci. Ribice se moraju održavati i hraniti, što je dodatni plus za ovu igricu. Pored svega toga moguće je igrati sa Facebook prijateljima.

Igraj: Android, iOS

4. Frisbee Forever

Upravljajte frizbijem dok zaobilazite prepreke i sakupljate poene! Deluje jednostavno i dosadno, ali nije. Ova igra kombinuje odličnu grafiku, komande prilagođene svima, zabavan gejmplej.

Igraj: Android, iOS

5. Little Alchemy 2

Još jedna igrica za razmišljanje. Kako se igra: imate nekoliko osnovnih prirodnih elemenata i morate da dođete do novih, složenijih, spajanjem tih elemenata. Ova igra je za malčice stariju decu jer je ipak potrebno neko osnovno poznavanje elemenata iz prirode, ali će svakako biti zabavna i odraslima.

Igraj: veb pregledač, Android, iOS

6. Trove

Šta dobijete kada pomešate Minecraft, MMO i tonu zabave? Trove! Ovo je igrica koja će vašoj deci doneti gomilu zabave, naučiti ih da razmišljaju tokom građenja, da sarađuju sa drugim igračima, da budu kreativna i da istražuju razne hobije.

Igraj: Steam (besplatno)

Pogledaj još članaka iz kategorije Igrice

7. BONUS – Mekorama

Ovu igru preporučujem jer razvija logiku i orijentaciju u prostoru kod mlađe dece. Ova igra je dosta jednostavna za razumevanje: vi ste čovečuljak koji mora da dođe od tačke A do tačke B preko 3D platforme. Ta platforma krije prepreke, a najčešće je sama fizika najveća prepreka. Na raspolaganju imate dosta nivoa, a kada ih sve pređete možete kreirati svoje – blok po blok!

Igraj: Android, iOS

Ad
Tvoja reklama ovde

become-a-patron-2

Povezano:

Napiši komentar

Email adresa neće biti javno prikazana!

Ukoliko vam je potrebna pomoć, savet... možete poslati upit preko kontakt stranice.

Sviđa ti se članak? Lajkuj stranicu i budi u toku! Hvala 🙂 Sviđa mi se