IRL Tekken 7 Kvalifikacije Počinju Uskoro – Prijavite se!

Srbija ovog vikenda započinje ovogodišnje kvalifikacije za jedno od najvećih gejming takmičenja u svetu – IeSF.

Na svetskom prvenstvu će se takmičiti preko 60 zemalja iz celog sveta u tri različite video igre – Dota 2, PES21 i Tekken 7.

Srbija će kao i prethodnih godina slati svoje najbolje takmičare da brane boje naše zemlje. Prošle godine igrači su putovali u Seul, a ove godine će se najbolji igrači okupiti u Eilatu, malom gradu u Izraelu.

eilat israel
Eilat, Izrael

Srpska e-sports Asocijacija poziva sve one koje žele da se takmiče na profesionalnom nivou, i ostvare priliku za učešće na svetskom prvenstvu.

Odigraće se dva kvalifikaciona turnira. Po četiri najbolja takmičara sa oba turnira će se plasirati u veliko finale, a pobednik celog turnira će imati priliku da predstavlja Republiku Srbiju na regionalnom turniru. Najbolje ekipe sa regionalnih turnira će otputovati u Izrael, gde će se takmičiti na završnom turniru.

Igraće se Double Elimination BO3 format. Winners finals, losers finals i Grand finals će se igrati BO5 (organizator je u stanju da promeni pravila na osnovu prijavljenih igrača).

Svi takmičari moraju da se pridruže sledećem Discord kanalu: discord.gg/TxXprbn

Datum: 9.8.2020.
Vreme: 12:00
Lan/Online: ONLINE
Maksimalan broj igrača: 32
Platforma: PC

Prve kvalifikacije će se odigrati u nedelju 9. avgusta, a sva pravila kao i samu prijavu možete pronaći na ovom linku, ili u prilogu ispod.

„Saznaj Novo“ je zvanični medijski SeSA partner. Sva dešavanja vezana za e-sport u Srbiji možete pratiti na ovom blogu. Link do svih tekstova: sn.rs/8u3sz

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *