Kako Hakovati Viber Nalog?

Ako ste se zapitali kako hakovati Viber nalog, kako pročitati nečije poruke sa Viber-a, pratiti Viber nalog svog deteta i/ili partnera… i slično – nastavite sa čitanjem ovog članka.

NIJE MOGUĆE HAKOVATI VIBER NALOG! Ali…

To sam morao da napišem odmah na početku jer je cilj ovog članka da privuče ljude koji žele da hakuju nečiji Viber nalog a na kraju završe sa računarom punim virusa. Zato, nemojte da me mrzite zbog toga, ovo je za vaše dobro.

Alati za hakovanje Viber naloga (i bilo čega drugog) ne postoje, barem ne za prosečne korisnike i masovnu upotrebu.

Ne možete hakovati bilo čiji Viber nalog pomoću bilo kog programa ili metode. Ako neko to uspe taj je onda uspeo da hakuje ceo Viber i može odmah da traži koliko želi para da im popravi to.

Dakle: nemojte preuzimati (ili još gore – plaćati) programe/aplikacije koji tvrde da mogu hakovati Viber nalog.

Ja ću vam pokazati kako možete doći do poruka Viber naloga kojem već imate pristup. To naravno nije hakovanje već samo način na koji možete doći do poruka, a taj način je zvaničan i ne uključuje nikakve sumnjive alate i slično.

Napomena: ovaj članak je pisan u edukativne svrhe! Ako nastavite da čitate članak slažete se sa time da sami snosite eventualne posledice. Odričem se odgovornosti za ovaj članak. Sve radite na sopstvenu odgovornost!

Kako Hakovati Viber

Potrebno vam je:

 • Jednokratni pristup telefonu na kojem je Viber podešen
 • Lozinka ako je telefon zaključan
 • Računar (Windows / Mac / Linux) ili tablet
 • Oko 5 minuta vremena

Uputstvo:

Potrebno vreme: 5 minuta

Biće vam potrebno oko 5 minuta vremena ako ne računam pripremu. Najbolje bi bilo da koristite laptop ako vam računar nije u blizini telefona.

 1. Instalirajte Viber

  Prvo preuzmite i instalirajte Viber sa zvaničnog sajta na svoj računar ili tablet pomoću ovog uputstva.

 2. Pripremite Viber

  Pokrenite Viber na tom računaru ili tabletu i za broj unesite broj osobe čiji nalog želite da „hakujete“. Pojaviće se QR kod.

 3. Skenirajte QR kod

  Otvorite telefon na kojem se nalazi Viber sa tim istim brojem pa kliknite „More“ i izaberite „QR kod“ u gornjem desnom uglu. Tim telefonom skenirajte QR kod koji stoji na ekranu uređaja na kojem ste instalirali Viber.kako hakovati viber

 4. Potvrdite sinhronizaciju

  Potvrdite sinhronizaciju i na telefonu i na tom drugom uređaju.

 5. Kraj

  Možete izaći iz aplikacije i vratiti telefon, to je to. Da ne biste bili sumnjivi nemojte ništa dirati, samo gledajte.

Napomena: korisnik tog Viber naloga može videti na kojim sve uređajima je priljaven/a ako zna kako i gde.

Dakle, to je zvanični način za instaliranje Vibera na nekom drugom uređaju samo što ste vi krišom dodali tuđ a ne svoj Viber nalog.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

11 komentara

 1. Da li je moguce da se sve to uradi ali bez tog telefona, jer ne mogu doci do telefona ni na 5min.Da li postoji jos neki nacin?

  • Da li mi moze neko pomoci doticna me vara mislim, ja sam u inostranstvu ,ona je u Beogradu ,sumlju imam jer je uzadnje vreme nevidjam na Viberu ceo dan se neukljucu zadnje vreme po 3-4 -5 dana uopste nije na Online “ sto pre uopste nije bio slucaj. Sumljam da ima drugi broj .

 2. Zdravo, rodjak uporno dobija poziv na viberu sa mog naloga na viberu iako ja nemam instaliran viber… Kako je to moguce!?

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *