Logitech G Predstavlja Novu Seriju Živopisne Gejming Opreme

Zvezda nove kolekcije Logitech gejming periferija su G733 Wireless slušalice, koje su dostupne u nekoliko razigranih boja.

Logitech G, Logitech-ov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme, je danas predstavio novu kolekciju opreme koja će doneti dodatnu zabavu i energiju vašim gejming sesijama.

U centru pažnje nove Logitech G-Series Color kolekcije su G733 LIGHTSPEED Wireless gejming slušalice. G733 slušalice, koje su inače dostupne u 4 različite boje, će vam pomoći da što bolje i verodostojnije izrazite svoj lični stil, i upotpunite vaše gejming iskustvo.

logitech G733 Wireless headphones slusalice

U ostatku Color Collection-a ćete pronaći G203 i G305 gejming miševe, kao i G915 TKL gejming tastaturu.

Preporuka: Logitech G PRO X LIGHTSPEED Wireless gejming slušalice

Kako gejming postaje veliki deo moderne pop kulture, lični stil i ekspresija gejmera su postali veoma važan detalj njihovih identiteta„- izjavio je Logitech G generalni direktor, Uđeš Desai. „S tim na umu smo odlučili da kreiramo gejming periferije koje ne samo da imaju vrhunske performanse, već i zabavan, dinamičan i raznobojni dizajn.“ – dodaje on.

Kada je reč o pakovanju gejming periferija, do sada smo uglavnom navikli na sive, crne ili bele ambalaže, ali kako gejming postaje značajniji svetski fenomen, raste i potreba gejmera da izraze svoj lični stil. Rast popularnosti gejminga na društvenim mrežama, kreatora sadržaja i streaming kulture, u prvi plan stavlja gejming periferije korisnika, što ih dodatno podstiče da se posvete ekspresiji individualnosti kroz boje svoje opreme. Cilj nove Logitech G Color kolekcije je da vam obezbedi i dodatno pojača ovo iskustvo.

logitech-G733-Wireless-headphones-1

Nove G733 Wireless slušalice su dostupne u beloj, plavoj, lila i crnoj boji. Teške su samo 278g, i opremljene su fenomenalnim reverzabilnim držačima, koje možete obrnuti, kako bi odgovarali vašim ličnim preferencama. Uz to poseduju i izuzetno udobne jastučiće, koji ove slušalice čine jednu od najudobnijih periferija Logitech G kolekcije.

Logitech G je otkrio i kolekciju raznobojnih traka za glavu, kao dodatak živahnim presvlakama za mikrofon, koji su inače kompatibilni sa svim Logitech G slušalicama i mikrofonima.

Želeli smo da dizajniramo slušalice koje će korisnicima omogućiti da izraze svoj karakter“ – izjavila je glavni Logitech G audio inženjer, Tifani Birs. „G733 i prateće periferije vam pružaju baš to. Ove visoko kvalitetne slušalice ne samo da se savršeno uklapaju u vaše okruženje, već vam i omogućavaju da na vrlo jednostavan način pokažete svoj stil i karakter, bez ugrožavanja integriteta delikatne Logitech G tehnologije.“ – dodala je.

logitech-G733-Wireless-headphones-2

Uz G733, gejmeri na raspolaganju imaju i crne i bele verzije Logitech G915 TKL Wireless mehaničke gejming tastature, kao i crne, bele, plave i lila verzije Logitech G203 gejming miša i G305 Wireless gejming miša.

Gejmeri i streamer-i sve više i više traže načine da izraze svoj stil i individualnosti“ – izjavila je Twitch streamer, gejmer i glasovna glumica Elspet Istman. „Bila to crna, bela, lila, ili kombinacija svih ovih boja, svi želimo da pokažemo svoj lični stil tokom zabavnih gejming sesija.“ – dodala je ona.

Cene

  • Logitech G G733 LIGHTSPEED Wireless slušalice – 129$
  • Trake (5 verzija) – 9.99$ svaka
  • Kolekcija 5 presvlaka za mikrofon – 9.99$
  • G915 TKL gejming tastatura – 229.9$
  • Logitech G305 – 59.99$

Svi navedeni proizvodi će biti dostupni od septembra 2020. Godine. I dalje se čekaju informacije o ceni na lokalnom tržištu i bićete obavešteni čim se budu znale.

O Logitech G brendu

Logitech G, brend Logitech Internationala, je globalni lider u proizvodnji gejming opreme za PC i konzole. Logitech G snabdeva gejmere svih nivoa vrhunskim tastaturama, miševima, slušalicama, podlogama i ostalim produktima kao što su volani i kontroleri. Osnovan je 1981. Godine sa sedištem u Lozani.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

1 komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *