Pogled sa Nasumičnih Prozora Širom Sveta

Da li vam je dosadio pogled sa vašeg prozora? Da li biste želeli da imate pogled na neki drugi grad? Na neku planinu možda? Sada možete… barem virtuelno.

Naime, postoji sajt preko kojeg možete gledati kroz prozore nasumičnih korisnika širom sveta.

Svako može postaviti Live Stream svog prozora koji će biti dostupan svima u svakom trenutku – uputstvo.

Ako ne želite da objavite svoj Stream, nema problema, možete samo prelistavati postojaće.

Da biste listali prozore, idite na window-swap.com/window i odmah će se otvoriti nasumični prozor. Kliknite dole na „Open a new window somewhere in the world“ da biste se prebacili na naredni prozor. I tako klikćite taj taster dok ne dođete do pogleda koji vam se dopada.

U gornjem desnom uglu je uvek ispisana lokacija, a u gornjem levom uglu ime korisnika koji je postavio Stream.

Zanimljiva ideja: ako imate velik TV (približne veličine prosečnog prozora) koji je okačen na zid možete postaviti ovaj snimak preko celog ekrana i imaćete utisak kao da je to zaista prozor. Ako želite još bolji doživljaj, probajte na LG Wallpaper TV-u!

Link: https://window-swap.com/

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *