Stari Facebook Izgled Uskoro Neće Biti Dostupan

Da li vam se više dopada stari ili novi izgled Facebook sajta? Ako vam se više dopada stari onda vas neće obradovati ova vest.

Novo: vrati stari izgled pomoću ovog dodatka.

Naime, Facebook će onemogućiti opciju „Prebaci na klasični dizajn“ u septembru ove godine. Do septembra će biti moguće koristiti stari dizajn, a od tada svi korisnici će biti prebačeni na nov dizajn.

facebook nov dizajn menu

Novi dizajn dostupan je već neko vreme i do sada su mišljenja korisnika podeljena. Lično mi se više sviđa nov dizajn, naravno, ali mnogima ne i zbog toga negoduju ovaj potez.

Svakako da se očekivalo da će Facebook skroz preći na novi moderniji dizajn samo je bilo pitanje vremena. Pošto je promena dosta velika Facebook nam je ostavio opciju da koristimo stari dizajn još neko vreme. Ipak, to vreme je isteklo.

Ako se niste do sada navikli na nov dizajn moj predlog vam je da se sada dobrovoljno prebacite kako biste se navikli do septembra.

Plus, dobijate noćni mod! Ako ništa drugo samo ta opcija je velika prednost u odnosu na stari dizajn.

Zanimljivo je to što se istorija ponavlja: isto se desilo i kada je FB prešao na „Timeline“ dizajn, i na dizajn pre toga. Korisnici su prvo negodovali, tražili su stari dizajn, onda su prihvatili novi i shvatili da je novi mnogo bolji. Sada traže taj „novi“ (sad je već stari) da ostane jer se pojavio opet neki novi. Tako da, ne brinite, navići ćete se na novi dizajn i videti da je mnogo bolji i brži nego stari.

Tehnologije se menjaju, trendovi se menjaju, mora doći do promena kad-tad svidele se nama ili ne.

Koji dizajn se vama više sviđa? Pišite u komentaru ispod.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

4 komentara

  1. Stari izgled facebooka mi se sviđa!!! Novi NE. Gifovi su nakaradni, vratite stare gifove!!! Ne možeš smajlije u mahu staviti tri ili četiri već samo jedan po jedan. Užas!!!

  2. Kako na novom izgledu fb-a kopirati link za video? Do sada je postojala mogućnost da se dobije link.
    Hvala

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *