Stigle nove SteelSeries Arctis 9 Dual Wireless slušalice!

Arctis 9 pruža nepogrešivu 2.4GHz konekciju sa niskim kašnjenjem sa vašim PC i PlayStation sistemima, i dodatnom Bluetooth funkcijom.

Svetski lider u gejming i e-sports periferijama, SteelSeries, je danas predstavio najnoviji model svoje čuvene Arctis serije – Arctis 9 Wireless gejming slušalice visokog kvaliteta za PC i PlayStation. Arctis 9 će biti kompatibilan i sa novom PlayStation 5 konzolom.

SteelSeries-Arctis9-Dual-Wireless

Arctis 9 pruža izuzetno nisku 2.4GHz Wireless latenciju i besprekoran audio kvalitet, po kome je SteelSeries već dobro poznat. Gejmeri će imati priliku da uživaju u novim PC i PlayStation naslovima bez ikakvog audio laga.

Arctis 9, kao i Arctis Pro Wireless i Arctis 9X, takođe poseduje simultanu Bluetooth konekciju sa vašim mobilnim uređajima. Na ovaj način možete da ih koristite za pozive, muziku i VoIP čet dok slušate audio iz vaše igre.

Arctis 9 sa svojim mikrofonom nastavlja tradiciju Arctis serije. ClearCast mikrofon koristi svoju superiornu bidirekcionu tehnologiju, koja omogućava besprekornu eliminaciju buke, kao i savršeno jasan zvuk, sa akcentom na suptilne i važne detalje iz vaše igre.

Optimizovana Arctis 9 baterija pruža preko 20 sati korišćenja sa samo jednim punjenjem. Slušalice takođe poseduju fenomenalno elastičnu i čelično ojačanu traku za glavu, koja zajedno sa mekim jastučićima pruža maksimalnu izdržljivost i komfor.

Slušalice takođe imaju ugrađene ChatMix kontrole, pomoću kojih direktno, i u bilo kom momentu možete da podešavate audio kako u igri, tako i u četu. Koriste i DTSHeadphone:X v2.0 koji pruža neverovatno precizne okolne zvuke na PC-ju.

Cena

Arctis 9 je od danas globalno dostupan po ceni od $199.99 / €199.99 / $199.99. Za sve informacije posetite zvanični SteelSeries sajt.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta

Pogledaj sve članke o SteelSeries periferijama na ovom blogu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *