SteelSeries – Nove QcK podloge (dimenzija i do 160x80cm!)

Podloga za miša koja je ostvarila izuzetan uspeh na tržištu je postala još veća – stigle su nove podloge u QcK 3XL, QcK 4XL i QcK 5XL veličinama, sa dodatnim Prism RGB osvetljenjem, koje zauzimaju praktično ceo vaš gejming sto!

SteelSeries, svetski lider u gejming i esports periferijama, je danas predstavio nove velike QcK i QcK Prism podloge za miša koje u potpunosti pokrivaju površinu vašeg stola. Nove QcK i QcK Prism podloge su dostupne u 3XL, 4XL i 5XL veličinama.

QcK Prism 3XL, QcK Prism 4XL, QcK Prism 5XL

QcK podloga za miša je oduvek bila popularan izbor kod profesionalnih esportista, sa više od 14 miliona prodatih kopija. Ove poveće RGB podloge pružaju optimalan prostor za pokrete vašeg miša u toku igre, kao i osvetljenje koje možete podešavati.

Njena izuzetna veličina obezbeđuje mnogo veću slobodu kretanja gejmerima koji koriste nizak DPI. Kao i bilo koji drugi RGB SteelSeries proizvod, osvetljenje QcK Prism podloge možete podešavati putem SteelSeries Engine softvera.

Na vrlo jednostavan način možete podesiti RGB svetla QcK Prism podloge tačno kako vama odgovaraju. Možete da se pohvalite ekstravagantnim RGB osvetljenjem, ili da se opredelite za varijantu bez RGB-a, u slučaju da preferirate jednostavniji izgled vaše podloge.

QcK Prism dolazi sa izuzetno glatkom površinom, koja obezbeđuje besprekornu preciznost vašeg miša, bilo da poseduje optički ili laserski senzor. Takođe dolazi sa dugotrajnom i vrlo stabilnom gumenom bazom.

QcK Prism 3XL, QcK Prism 4XL i QcK Prism 5XL podloge su sada dostupne po ceni od $99.99, $119.99, i $149.99. QcK Prism 4XL i QcK Prism 5XL podloge možete kupiti samo na SteelSeries.com stranici.

QcK 3XL, QcK 4XL, QcK 5XL

QcK 3XL, QcK 4XL i QcK 5XL podloge poseduju iste odlike kao i QcK Prism verzija, ali bez RBG osvetljenja.

QcK_Huge_Primary-5XL
QcK 5XL

QcK 3XL, QcK 4XL i QcK 5XL podloge su sada dostupne po ceni od $49.99, $69.99, i $99.99. QcK 4XL i QcK 5XL podloge možete kupiti samo na SteelSeries.com stranici.

Veličine

 ModelDimenzije
QcK Prism 3XL1220 mm x 610 mm x 3.8 mm
QcK Prism 4XL1220 mm x 762 mm x 3.8 mm
QcK Prism 5XL1600 mm x 800 mm x 3.8 mm
QcK 3XL1220 mm x 610 mm x 3.0 mm
QcK 4XL1220 mm x 762 mm x 3.0 mm
QcK 5XL1600 mm x 800 mm x 3.0 mm
QcK_Prism_Huge_SizeCart

Za dodatne informacije posetite www.SteelSeries.com.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Pogledaj sve članke o SteelSeries periferijama na ovom blogu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *