Wireless Gejming Miš SteelSeries Rival 3 | Gaming

Rival 3 Wireless miš ima mogućnost 2.4GHz wireless i Bluetooth 5.0 konekcije, kao i autonomiju od 400 sati!

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je danas Rival 3 Wireless gejming miš, koji pruža dvojnu bežičnu konekciju, preko 400 sati trajanja baterije i fenomenalni senzor po vrlo pristupačnoj ceni.

Rival 3 Wireless je prvi gejming miš sa novim SteelSeries TrueMove Air optičkim gejming senzorom, koji ujedno predstavlja i najefikasniji SteelSeries senzor do sada po pitanju potrošnje baterije. Igrači takođe više neće morati da prekidaju svoje partije i da se brinu da će im se baterija isprazniti u važnim i odlučujućim momentima igre.

Neverovatnu efikasnost Rival 3 Wireless baterije pruža nova SteelSeries Quantum 2.0 Wireless tehnologija. Bežična 2.4GHz USB konekcija pruža izuzetno malo kašnjenje od jedne milisekunde i dozvoljava vam da do maksimuma iskoristite polling rate od 1000Hz. Ove karakteristike vam daju slobodu bežičnog uređaja, ali i precizan odziv i skromno kašnjenje kakvo možemo pronaći kod žičnih miševa.

Dodatna prednost Quantum 2.0 Wireless tehnologije je nova automatska optimizacija kanala. Ovaj sistem obezbeđuje stabilnost bežične konekcije i prenos podataka između miša i prijemnika, bile to niže ili više frekvencije. Rival 3 Wireless tehnologija će promeniti kanal u momentu kada detektuje smetnje koje dolaze od Bluetooth uređaja ili mobilnih telefona, kako bi održala svoju fantastičnu bežičnu konekciju.

TrueMove Air optički senzor

SteelSeries-Rival-3

TrueMove Air je 18.000 CPI, 400 IPS, 40G, PixArt senzor koji pruža vrhunske performanse 2.4GHz i Bluetooth moda i gejmerima obezbeđuje totalnu preciznost. Kao i kod Sensei Ten TrueMove Pro sistema, TrueMove Air takođe besprekorno prati nagle pokrete miša.

Uz vrhunske mehaničke tastere, Rival 3 Wireless je izgrađen od izuzetno kvalitetnih polimera, a težinu samog miša takođe možete podešavati. Možete koristiti dve AAA baterije (106g), a možete igrati i sa jednom (95g), u slučaju da preferirate lakši miš. Miš takođe pamti do 5 različitih CPI profila, koje možete podešavati kroz SteelSeries Engine softver na vašem računaru.

Cena

Rival 3 Wireless je od danas dostupan po ceni od $49.99. Za dodatne informacije posetite SteelSeries.com.

SteelSeries-Rival-3

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Lično sam se prvi put susreo sa ovim brendom kada sam kupio Rival 110 miša. Od tada sam se zaljubio u brend, njihove uređaje i softver. Polako menjam periferije računara za SteelSeries, a sledeća na redu je Apex Pro tastatura.

Pogledaj sve članke o SteelSeries periferijama na ovom blogu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *