SteelSeries Aerox 3 – Novi Ultra Lagani Gejming Miševi

0

Aerox 3 bežični gejming miš pruža novi TrueMove sensor, IP54 vodootpornu zaštitu, bateriju u trajanju od 200 sati i SteelSeries Quantum 2.0 Wireless, a teži svega 66 grama!

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je danas revolucionarne Aerox 3 i Aerox 3 Wireless miševe, koji trenutno važe za jedne od najlaganijih gejming periferija na tržištu.

SteelSeries je ovom prilikom spojio izuzetno kvalitetnu tehnologiju koja gejmerima pruža vrhunske performanse sa vrlo kompaktnim i laganim dizajnom. Svaki aspekt Aerox 3 miša je dizajniran sa ciljem da gejmerima obezbedi najbrže reakcije tokom njihovih gejming sesija.

Ultra-lagani miševi su u potpunosti ‘promrdali’ celu gejming industriju“ – izjavio je SteelSeries izvršni direktor, Etišam Rabani. „Sa zadovoljstvom vam predstavljamo dva miša koji će bez sumnje zadovoljiti sve SteelSeries ljubitelje, ali i ostale PC gejmere širom sveta. Gejmeri više neće morati da žrtvuju kvalitet i performanse zarad laganijeg miša.“ – dodaje on.

SteelSeries-Aerox-3

Aerox 3 Wireless

SteelSeries Aerox 3 Wireless je bežični gejming miš koji je savršeno optimizovan za brze i nagle pokrete, i teži samo 66g. SteelSeries i PixArt partnerstvo je donelo novi TrueMove Air senzor, specifično dizajniran za bežičnu upotrebu.

Ovaj 18.000 CPI, 400 IPS, 40G optički senzor pruža brzinu i preciznost kakvu možete očekivati od vrhunskog bežičnog gejming miša. Zbog njegove neverovatne optimizacije kada je reč o potrošnji energije, SteelSeries je predstavio vrlo malu, ali dugotrajnu bateriju koja ceo miš čini još lakšim.

Aerox 3 Wireless je prvi gejming miš koji je dobio IP54 ocenu, što znači da pruža zaštitu od vode, prašine, ulja, i mnogo toga drugog. SteelSeries AquaBarrier tehnologija je dizajnirana da štiti miš i njegov izložen eksterijer od praktično bilo kakvih spoljašnjih faktora. Ovo je posebno važno ako uzmemo u obzir njegov rupičast dizajn.

SteelSeries-Aerox-3

Kao i Rival 3 Wireless, Aerox 3 Wireless koristi istu Quantum 2.0 bežičnu tehnologiju sa dvojnom bežičnom konekcijom, koja dozvoljava povezivanje sa uređajima putem 2.4GHz bežičnog USB-a i Bluetooth-a. Ova tehnologija Rival 3 Wireless mišu pruža autonomiju od 400 sati, dok Aerox 3 Wireless mišu pruža autonomiju od 200 sati u Bluetooth modu i 80+ sati u 2.4GHz modu. U slučaju da se isprazni, za samo 15 minuta punjenja ćete produžiti trajanje vaše baterije za više od 40 sati zahvaljujući USB-C konekciji.

Na kraju, ostale odlike Aerox 3 Wireless miša obezbeđuju vrhunsku kontrolu i preciznost, kao i prelepo RGB osvetljenje koje možete podešavati. USB-C konekcija takođe pruža dodatna bežična podešavanja.

Aerox 3 Wireless Cena

Aerox 3 Wireless bežični gejming miš će se širom sveta u prodaji pojaviti 3. novembra po ceni od $99.99. Za dodatne informacije posetite SteelSeries.com.

SteelSeries-Aerox-3

Aerox 3

Aerox 3 poseduje slične odlike kao i Aerox 3 Wireless, uključujući IP54 zaštitu, rupičast dizajn inspirisan Rival 3 mišem, RGB osvetljenje, i USB-C konekciju. Međutim, postoji nekoliko ključnih razlika između ova dva miša.

Za razliku od TrueMove Air senzora koji koristi Aerox 3 Wireless, Aerox 3 koristi TrueMove Core senzor koji se prvi put pojavio kod Rival 3 modela.

U pitanju je 8.500 CPI, 300 IPS, 35G optički senzor, dizajniran u saradnji sa PixArt-om. S obzirom na to da je Aerox 3 žični miš, SteelSeries je uspeo da mu dodatno spustu masu na neverovatnih 57g.

Aerox 3 Cena

Aerox 3 gejming miš će se širom sveta u prodaji pojaviti 3. novembra po ceni od $59.99. Za dodatne informacije posetite SteelSeries.com.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Pogledaj sve članke o SteelSeries periferijama na ovom blogu.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.