Nove unapređene SteelSeries Arctis 7 gejming slušalice za nove konzole!

Arctis 7X i Arctis 7P predstavljaju izuzetno uspešne Arctis 7 gejming slušalice u verzijama za konzole sledeće generacije pomoću revolucionarnog Arctis 1 Wireless USB-C adaptera.

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavlja svoje prve gejming slušalice koje su specifično namenjene za novu generaciju PlayStation i Xbox konzola – Arctis 7X i Arctis 7P. SteelSeries spaja Arctis 1 Wireless bežični USB-C adapter i najbolja svojstva fenomenalnih Arctis 7 slušalica kako bi kreirao audio iskustvo nove generacije za PlayStation5 i XboxSeries X|S korisnike.

Početak nove generacije konzola je jedan od najuzbudljivijih događaja za gejmere širom sveta,“ izjavio je izvršni direktor SteelSeries-a, Etišam Rabini. „Želimo da stvorimo potpuno novo audio iskustvo za gejmere, koje će biti dostojno konzola sledeće generacije. Verujemo da će nove Arctis 7X i Arctis 7P biti omiljene bežične slušalice u gejming zajednici.“ – dodao je on.

Arctis 7X – Najbolje bežične gejming slušalice stižu na XboxSeries X|S

SteelSeries Arctis 7 slušalice su osvojile više nagrada nego bilo koje druge gejming slušalice. Sada su poboljšane kako bi XboxSeries X|S korisnicima pružile bežični audio nove generacije, sa dodatnom kompatibilnošću sa svim Xbox One konzolama.

SteelSeries-Arctis-7x-green
SteelSeries Arctis 7x

Pomoću SteelSeries bežičnog 2.4GHz USB-C adaptera, gejmeri mogu vrlo lako da se prebacuju između Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, PC i mobilnih platformi. Ova bežična tehnologija sa niskim kašnjenjem gejmerima pruža izuzetno čist audio i nezaboravno gejming iskustvo na XboxSeries X|S konzoli. Kao i ostatak Arctis serije, Arctis 7X poseduje jednako kvalitetne audio drajvere, koji obezbeđuju audio prednost sa svojim besprekornim kvalitetom i suptilnim detaljima u zvuku.

Arctis 7X poseduje izuzetno dugotrajnu bateriju od 24 sata, pa igrači nekoliko dana neće morati da prekidaju svoje partije i da se brinu da će im se baterija isprazniti u važnim i odlučujućim momentima igre. Slušalice takođe poseduju sve ostale kvalitete Arctis kolekcije, kao što su ClearCast mikrofon sa ugrađenom mute opcijom i kontrole za jačinu zvuka sa ChatMix sistemom.

SteelSeries-Arctis-7x
SteelSeries Arctis 7x

Arctis 7X gejmerske slušalice su od danas dostupne širom sveta po ceni od $149.99. Za dodatne informacije posetite zvaničnu stranicu na SteelSeries sajtu.

Arctis 7P – Najbolje bežične gejming slušalice stižu na PlayStation 5

SteelSeries-Arctis-7p
SteelSeries Arctis 7p

Arctis 7P gejming slušalice poseduju sve odlike kao i Arctis 7X, sa izuzetkom nešto sitnijeg bežičnog USB-C adaptera, zbog odsustva kompatibilnosti sa Xbox X konzolom. Arctis 7P gejming slušalice su kompatibilne sa PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC i mobilnim sistemima. Arctis 7P slušalice gejmerima pružaju direktnu kontrolu nad odnosom jačine zvuka njihovog glasa i okruženja.

SteelSeries Arctis 7p
SteelSeries Arctis 7p

Arctis 7P gejmerske slušalice dolaze u beloj i crnoj varijanti, i od danas su dostupne širom sveta po ceni od $149.99. Za dodatne informacije posetite zvaničnu stranicu na SteelSeries sajtu.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Pogledaj sve članke o SteelSeries periferijama na ovom blogu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *