Wonderland AI Summit 2020 (Nvidia, Google, Facebook…)

Wonderland AI Summit, koji je prošle godine po prvi put okupio svetske AI lidere u Beogradu, ove godine ponovo okuplja globalnu AI zajednicu na online samitu od 19. do 23. oktobra.

Predstavnici kompanija Facebook, Google, NVIDIA, SingularityNET, Airbus, H&M, VodafoneZiggo, NVIDIA i mnogih drugih, biće deo petodnevnog događaja posvećenog primeni, razvoju i inovacijama u oblasti veštačke inteligencije.

Prijave za Wonderland AI Summit 2020 su otvorene, a učesnike očekuje petodnevni program ispunjen tehničkim radionicama i panel diskusijama.

Tehničke edukacije i panel diskusije: Kako vodeće svetske kompanije koriste AI?

Učesnike Wonderland AI Summit-a očekuje četverodnevna tehnička edukacija sa 3 radionice za početni i napredni nivo. Radionice će se, u periodu od 19. do 22. oktobra, baviti sledećim temama: Natural Language Processing, Computer Vision i Reinforcement Learning, i to po simboličnoj ceni za svaku radionicu.

23. oktobar je rezervisan za Keynote diskusije i Svetski AI panel sa najuticajnijim AI stručnjacima današnjice, među kojima su:

  • Adam Bonnifield (Vice President of AI and Analytics at Airbus)
  • Ankit Jain (Senior Research Scientist at facebook)
  • Ben Goertzel (CEO of SingularityNET)
  • Wilder Rodrigues (Senior Data Scientist at VodafoneZiggo)
  • Keith Strier (Vice President of Worldwide AI Initiatives at NVIDIA)
  • Koolmeister Errol (Lead Data Scientist at H&M)
  • Kshitiz Rimal (Google Developer Expert in Machine Learning)
  • i mnogi drugi.
Wonderland AI Summit 2020

Učešće na Keynote diskusijama i Svetskom AI panelu je besplatno za sve učesnike, uz obaveznu prijavu putem zvaničnog sajta.

OVDE možete obezbediti svoje mesto na Wonderland AI Summit-u 2020.

Samit će okupiti preko 1.000 učesnika i više od 30 svetskih kompanija oko najvažnijih tema na svetskoj AI sceni, a inicijativa za organizaciju ovog događaja globalnog karaktera potiče upravo od AI entuzijasta iz Srbije, uz podršku partnera i prijatelja iz kompanija Huawei, Dell, Anari, Joberty, IoT Tribe, Serbian AI Society, Angelico, EESTEC, IEEE i mnogih drugih.

Osigurajte svoje mesto na najvećem online AI događaju ove godine i saznajte kako vodeće svetske kompanije razvijaju i primenjuju AI rešenja u svom poslovanju.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *