Xiaomi Predstavlja Mi 10T Seriju Telefona (+pokloni)

Dugo iščekivani novi modeli Xiaomi mobilnih telefona Mi 10T serije biće zvanično predstavljeni u Srbiji 29. oktobra 2020. godine u 17 časova.

Predstavljanje ćete moći da ispratite na oficijalnim kanalima kompanije Xiaomi u Srbiji na Facebook-u i Youtube-u. Zvanično predstavljanje uređaja označiće i početak pretprodaje u Srbiji.

Mi10T-preorder

U periodu pretprodaje, od 29. oktobra do 8. novembra, svi ljubitelji Xiaomi tehnologije i proizvoda, moći će da rezervišu neki od mobilnih telefona iz Mi 10T serije.

Sve uređaje iz ove serije, Mi 10T, Mi 10T Pro i Mi 10T Lite, karakterišu vrhunske performanse, visoko kvalitetna kamera odlične rezolucije, dugotrajna baterija i snažan procesor.

Uz svaki telefon u pakovanju se dobija i ultra brzi punjač kao i Anti-bakterijska maska. 

Pored sjajne cene novih telefona, u pretprodajnom periodu, sve kupce Mi 10T i Mi 10T Pro, očekuju i brojni pokloni!

Mi10T-serija

Rezervacija se može izvršiti u Mi store, poslovnicama mobilnih operatera i svim velikim prodajnim centrima tehnike kao i online na www.mi-srbija.rs.

Xiaomi Mi 10T Cena

Cena uređaja će biti u rasponu od 56.999 dinara za Mi 10T i od 66.999 dinara za Mi 10T Pro.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *