AdBalu aplikacija – zarada, iskustva, isplata (da li je prevara?)

ZAKLJUČAK: ADBALU VIŠE NE PREPORUČUJEM NAKON POSLEDNJEG UPDATE-a IZ DECEMBRA!

UPDATE decembar 2022: sada su dodali neke aukcije (za koje ti treba brdo poena), a uklonili unovčavanje. Ovim su sebi zakucali poslednji ekser u kovčeg. Da stvar bude još gora, stavili su kratak rok za unovčavanje poena, izbacili velike čekove, drže na obradi jedan ček po 4 dana. Tako da sada oni koji su sakupili da unovče ček od 10.000 neće moći da unovče više od 5.500 dinara. Primer kako jedna kompanija može brzo da propadne.

UPDATE maj 2022.: sada su uveli „točak sreće“ koji odlučuje za koliko grama meda ćete rešavati matematičke zadatke ili gledati klipove/reklame. Naravno, točak je programiran tako da u većini slučajeva kazaljka stane na polje sa najmanje meda (4 grama). Ako stane na najviše (20 grama), onda se gotovo nikad pitanje ne pojavi (stoji crn ekran) pa vam propadne pokušaj i istekne košnica. A da, košnica sada jako kratko traje i češće se puni, što jasno ukazuje na to da žele da provedete što više vremena u aplikaciji. Kada se sve to sumira, ova aplikacija je postala potpuno trošenje vremena i više je NE preporučujem čak ni ako samo želite da se zabavite.

UPDATE mart 2022.: za neke korisnike su uveli matematičke zadatke umesto klipova. Budući da im aplikacija više nije vredna pažnje, evo rešenje: na drugom telefonu instalirajte besplatnu aplikaciju „Photomath“ (android, ios); uđite u tu aplikaciju pa kameru usmerite ka ekranu telefona gde se pojavljuju matematički zadaci; kada se pojavi zadatak uslikajte ga i dobićete instant rezultat.

UPDATE februar 2022.: dosta su otežali sakupljanje poena te ova aplikacija više nije isplativa. Košnica se veoma brzo prazni, razmak između igranja su povećali, količinu meda po reklami su smanjili… generalno više NE preporučujem aplikaciju ako želite da zaradite koji dinar. Ali, ako vam je zanimljivo da učestvujete u kvizovima onda što da ne.

Ispod sledi originalni članak sa aktuelnim izmenama (feb. 2022.)

Primetio sam po komentarima na blogu da vam je AdBalu aplikacija veoma interesantna pa sam rešio da napišem zaseban članak o njoj. Ovde ću da odgovorim na sva pitanja koja imate: kakva je zarada, kako funkcioniše, kako isplaćuju…

AdBalu aplikacija

Pre svega da objasnim šta je AdBalu, kakva je to aplikacija i šta se tu radi.

Sakupljate novčiće učestvovanjem u dnevnom kvizu. Trenutno je ukupna nagrada 10.000 novčića i ona se deli na sve pobednike. U kvizu pobeđujete tako što tačno odgovorite na 10 pitanja. Kviz počinje svakoga dana u 21h.

Ako neko pitanje pogrešite možete iskoristiti pčelicu kako biste nastavili da igrate. Pčelicu možete iskoristiti samo jednu u toku kviza na bilo kom pitanju sem na poslednjem.

Sva pitanja (kao i cela aplikacija) su na srpskom jeziku, što će značiti onima koji ne znaju engleski.

adbalu aplikacija slike

Mini dueli

Na početnoj stranici sada postoje i dueli gde možete odmeriti znanje sa nasumičnim takmičarom. Dueli su podeljeni u 3 grupe i razlikuju se po tome koliko možete da izgubite i dobijete meda.

 1. grupa: ako pobedite dobijate 10g, ako izgubite ne oduzima vam se ništa
 2. grupa: uložite 20g pa ako pobedite dobijate 40g, a ako ne onda ste izgubili ulog
 3. grupa: uložite 40g pa ako pobedite dobijete 80g, a ako ne onda ste izgubili ulog

Pitanja su iz raznih kategorija, imate 4 ponuđena odgovora i 10 sekundi. Pobednik je onaj ko brže da tačan odgovor. Ako oboje pogrešite onda ste na nuli (tj. vraća vam se ulog).

Virtuelni med

Pored te igrice novčiće možete kupiti pomoću meda koji sakupljate tokom dana (ako želite).

Med sakupljate tako što na svakih 6 sati gledate od 1 do 4 reklame od po 10-15 sekundi i ponekad odgovorite na jednu anketu.

Kada pogledate reklamu imate pitanje i 4 ponuđena odgovora. Pitanja su vezana za tu reklamu, npr. šta se vidi na slici, šta neka osoba nosi, koje boje je nešto…

Svaka reklama nosi 10 ili 20 grama meda s tim što ako pogrešite možete ponovo pokušati za duplo manje grama. Anketa se pojavi s vremena na vreme i ona donosi 10 grama.

Košnica i energija

Medved ima „energiju“ koja se troši dok gledate reklame. Indikator energije se nalazi u gornjem levom uglu u vidu narandžaste linije. Kada se ta linija popuni morate čekati 6 sati da bi se dopunila i vi mogli opet da gledate reklame.

Sa druge strane imate košnicu koja se postepeno prazni . Na svaki deseti minut u satu košnica se napuni na 100% i onda se polako prazni do 0%. Otprilike košnica se isprazni sama od sebe za nekih 30 sekundi do 3 minuta.

Znači:

 1. energija se troši dok gledate reklame i obnavlja se na 6 sati od trenutka kada krene da se umara
 2. košnica se puni na deseti minut u satu i prazni se sama od sebe
 3. da biste gledali reklame morate imati meda u košnici ali i energije

Najbolja strategija vam je da svakih 6 sati uđete u aplikaciju na pun sat. Ako ne stignete, onda čekate 10 minuta kako bi košnica opet bila puna.

Ako vam se desi da medvedu ostane energije ali vam se košnica isprazni, onda čekate deseti minut da se napuni.

AdBalu zarada

E sad, koliko se može zaraditi preko ove aplikacije? Ipak je zarada glavna poenta aplikacije.

U prethodnom članku sam napisao da se može sakupiti oko 400 gr meda dnevno, međutim sada su smanjili pa se može sakupiti oko 150-200 grama na dan. Da biste sakupili toliko meda morate ga sakupljati 3x na dan. Ali, zavisi koliko igrate kvizova, tu može da se sakupi još dosta.

U tabeli ispod možete videti koliko novčića možete kupiti za koliko meda.

NovčićiPotrebno meda:
50750 gr
1001.4 kg
1.00012.5 kg
2.00023 kg
5.00055 kg
10.000100 kg

U tabeli ispod možete videti koliko para možete dobiti za koliko novčića.

IsplataPotrebno novčića:
500 RSD750
1.000 RSD1.400
2.000 RSD2.600
5.000 RSD6.000
10.000 RSD10.000

Za oko 2 meseca možete sakupiti za 500 RSD (pre je bilo lakše) i ostane vam 250 novčića (1.000 – 750). Ti novčići što vam ostanu kasnije možete iskoristiti za narednu isplatu.

Kao što vidite u tabeli uvek će vam ostati meda nakon što kupite novčiće i uvek će vam ostati novčića kada zatražite isplatu. To je namerno tako namešteno da bi vas naterali da nastavite sa igranjem nakon isplate.

Referal

Ako pozovete prijatelje da se priključe preko vas onda ćete dobijati med i od njih ako igraju.

Prijatelji vam donose 10% od meda koji oni sakupe. Prijatelji vaših prijatelja vam donose 1% meda. Svaki prijatelj vam donosi i po 1 pčelicu.

Možete imati maksimalno 25 prijatelja. Prijatelje ne možete ukloniti sa liste. Jedini način da se uklone (i oslobode vam slot) je da obrišu nalog.

AdBalu isplata

Da li isplaćuju? Da, ja sam povukao dve uplate već: jedna od 500 i jedna od 1.000 dinara.

AdBalu je registrovana d.o.o. firma i isplaćuju kao firma vama na račun ili putem PostExpress-a.

U suštini, odete na odeljak za isplatu, izaberete metod isplate, izaberete koji ček želite i popunite podatke. Ne znam kako je za PostExpress jer sam ja u oba slučaja izabrao uplatu na račun.

adbalu isplata uputstvo

Kad sve to popunite potvrdite formu i to je to! Ako ste izabrali uplatu na račun novac će vam stići uglavnom naredni radni dan.

Ispod možete videti kako izgleda kada legne uplata na račun.

adbalu isplata dokaz

Dakle, AdBalu nije nikakva prevara, barem što se isplaćivanja tiče. Do sada nisam imao nikakvih problema oko toga.

Drugi načini za zaradu

Ako vas AdBalu ne privlači i tražite neke druge načine za zaradu u slobodno vreme, pročitajte moj prethodni post – LINK.

Naravno, ako i vi znate za neke slične aplikacije/sajtove napišite u komentaru ispod.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

778 komentara

 1. Poštovani,

  Pokušavam da popunim obrazac za uplatu para na tekući račun i kada dodjem do potvrdi , ne da mi da potvrdim i stalno me upozorava da treba da popunim obavezno polje JMBG bez obzira što sam to već popunila.

  Objasnite mi o čemu se radi…

 2. Poštovani,
  kako od 3 referala nisam dobio po 1 kg. meda, molim za mail AdBalu, da ih kontaktiram!
  Pozdrav Sinisa

 3. Blokorali su me na 53kg i ne daju mi da igram dalje. Točak sreće se zavrti i zaustavi, a onda se pitanje večno učitava. Ranije su to radili pre nego što se sakupi 100kg meda (negde posle 95kg), jer je tada bila maksimalna isplata 10.000 dinara, a sada to rade pre nego što se sakupi 55kg meda i 1.000 novčića, jer su smanjili maksimalnu isplatu na 5.000 dinara, koja je dostupna kad se ispune oba ova uslova. Jedina opcija su mi dva nova prijatelja koja će sakupiti po 2kg, a meni doneti po 1kg bonusa i navršiti tih 55kg. Mada kako su krenuli, ne bi me iznenadilo da mi prevaranti blokoraju i registraciju prijatelja. Uglavnom probaću da uzmem tih 5.000dinara i napuštam ove sabotere. A nekada su bili baš cool.

 4. svi se ukljucite na aplikaciju,dok jos ima mesta, na nickname:
  a. nikolic

 5. Prilikom registracije unesi moj nadimak ‘Makica.p’ da bismo oboje dobili ekstra pčelice-džokere! :)’

  • Ako želite da se registrujete ukucajte stefan1308 i sakupljajmo med zajedno

  • Почели су да краду и да не дају новчиће када победише у квизу. Не знам да ли се то још некоме десило.

 6. Ja sam dobila uplatu od 10000din. Jeste da sam bila uporna 1,5god,ali je uplata legla na racun,za jedan dan. Ima primedbi više,a jedna od njih je ta što dobijem obaveštenje da je moj prijatelj sakupio 2kg meda i da ja dobijam 1kg meda,a tog kg meda nema nigde.
  Ako neko želi da sakuplamo med može da unese nadimak
  NaleNatasa

 7. Poslednji hohštapleraj u nizu je taj da Vam ne upišu (ako imate ludu sreću da otvorite uzastopce pitalice od po 50g ili 20g) jednostavno ne upišu dobitak meda u gramima – meni se desilo par puta,ali baš pre desetak minuta mom sinčiću koji je otvorio uzastopce dve pitalice od po 50g ( i obe pogodio,uz moju pomoć,naravno) upisali samo 50g! Pošto sam im poslao relativno lošu recenziju,ne verujem da će mi dozvoliti da im to i lično saopštim.Sramota!Zaista,treba ovo deinstalirati sa telefona!

 8. Već nekoliko puta me blokiraju pri kraju kviza uživo, pod izgovorom da nema internet konekcije, par puta sam zbog toga preskočio jedno pitanje, pa sam morao da koristim pčelicu i uspeo da pobedim, ali večeras su bili još lukaviji, pa su posle 7 tačnih odgovorabez greške pustili najavu za 8. pitanje koje se nije otvorilo, a onda kad se vratilo prošlo je već i 9. pitanje, pa sam automatski ispao i mogao da ispratim samo poslednje pitanje. Inače ovog puta aplikacija nije prijavljivala da nema interneta. Inače telefon mi je podešen na kućni i 4g uvek i sve aplikacije rade bez problema.
  Druga zamerka je što mi na famoznom „točku sreće“, koji se redovno bar 3-4 puta za redom zaustavlja na najmanjem polju od 4g meda, malo malo pa ukidaju polje od 50g meda i onda ga posle nekoliko dana vrate, pa ga ponovo ukidaju i tako u krug, dok nekima to polje stoji stalno na točku.
  U početju su bili mnogo bolji i darežljiviji, a sada čim vide da ste blizu podizanja novca, odmah nastoje da vas uspore, a mnoge učesnike koji su prešli 90kg meda su trajno blokirali i ne mogu da otvore pitanja, da ne bi slučajno došli do 100kg meda i unovčili ga u 10.000din.
  Iz dana u dan su sve lošiji i lošiji.

  • Apsolutno ste u pravu!By the way,kad Vam se neko u odgovoru na recenziju prvo uhvati za činjenicu da „plaća porez“,99% je sigurno da ste ga pogodili sa kritikama!

   • Ukoliko želiš da zajedno sakupljamo med ukucaj moj nadimak >>> JelenaJ25
    Veoma sam aktivna na aplikaciji, tako da ćeš svakog dana dobiti 10% meda koji ja osvojim. 🐝🐝🐝

 9. gagica1805,prijavi se da zajedno osvajamo med,sada i ti dobijaš 10% mog meda😉

  • Zanimljiva aplikacija, može se i zaraditi neki džeparac.
   Sa isplatom nema nikakvih problema.
   Možete se registrovati na kod: bobinator21

 10. Osvajaj med i pretvaraj u novcice pa isplacuj na svoj žiro račun i sve to uz moj nadimak prilikom prijave- gagica1805, SaraAndrea0130

 11. Instalirajte i sakupljajte med, zabavite se i zaradjujte pravi novac… Moj nadimak je Ivan019

 12. Super je aplikacija. Stvarno isplaćuju, mozete se prijaviti preko mog nadimka: Bixy10

 13. Ne ucitava se, staje na prvoj maski a „zelena linija“ stoji na pocetku! Zasto?🤨

  • Da li imate dovoljno jak uređaj? Da li ste povzani na dobar internet? Obično se desi kada se internet izgubi u nekom trenutku. Morate da izađete iz aplikacije i obrišete skorašnje aplikacije iz privremene memorije (ili restartujete uređaj).

 14. Igrica je super i stvarno isplaćuju, ja sam do sad zatrazila 2 isplate i dobila sam u roku od 3 do 4 dana. Možete da se prijavite preko mog nadimka: Amabel

 15. Mat.zad (3*1)+11*4+(3*8)-46:2=48 u rešenju su ponuđeni drugi odgovori.Kod koga je greška?

 16. Hvala Stefan na savetu ali nije od velike pomoći. Nemam drugi telefon. Krajnje nekorektno od strane tima Adbalu

 17. Možete koristiti nadimke:
  Miladins
  Mikojine
  Miladin1
  emo betoven
  Kokiriki
  vojagexbreskvica
  MikiMilane3334

 18. Vreme odmora medveda između sakupljanja meda su od jutros povećali sa 6 na 8 sati, tako da u 24h umesto 4 puta, sada možete med sakupljati samo 3 puta. Iz dana u dan uvode nove mere kojima sve više ograničavaju sakupljanje meda.

  • Koliko vidim vraćeno je na 6 sati, ali u članku je već ispravljeno :)

   • Zadnjih dana umesto pitalica postavljate računske operacije. Da li je to fer? Veoma nekorektno, nismo svi matematičari. Ako smatrate da nisam u pravu pokažite mi kako da za 11 sekundi izračunam postavljeni zadatak.

    • Skineš na drugi telefon aplikaciju Photomath. Upališ aplikaciju i usmeriš kameru telefona ka ekranu telefona gde se pojavljuju matematički zadaci. Photomath izbaci rezultat u roku od 1 sekunde i pritisneš odgovor.

 19. milkica07
  gaga22
  babacicika
  medadida
  Možete iskoristiti jedan od nadimaka za logovanje
  Hvala

 20. Sestra sada ima 90kg meda i nekih 150 novčića i već danima ne može da otvori ni jedno slika-pitanje već ga učitava dok se košnica ne isprazni. Izgleda da namerno ne dozvoljavaju da se sakupi 100kg meda i podigne 10.000 dinara. Izazov joj otvara bez problema, kao i kviz. Da li još neko ima slična iskustva, ja lično sam podigao 5.000 dinara i nastavio ispočetka, sa preostalim medom i novčićima.

  • Isti problem od 90kg.
   Podigla sam jednom 10.000 sada je došao red na drugi put za podizanje glavne nagrade i blokira sakupljanje meda kroz video pitalice.

  • Možete koristiti nadimke:Miladin1,Miladins,Kokiriki,emo betoven,Mikojine,MikiMilane3334,Vojagexbreskvica

 21. Možete se registrovati preko sledećih nadimaka:
  Vojagexbreskvica
  Mikojine
  Kokiriki
  emo betoven
  Miladins
  Miladin1
  Mikimilane3334

 22. Pomoć prijatelja, Uloguj se nadimak je

  milkica07

  Još samo 1kg do glavne nagrade 😊

 23. Pistolero- to je moj nadimak ako neko hoće može preko njega da se uključi

  • Sestra sada ima 90kg meda i nekih 150 novčića i već danima ne može da otvori ni jedno slika-pitanje već ga učitava dok se košnica ne isprazni. Izgleda da namerno ne dozvoljavaju da se sakupi 100kg meda i podigne 10.000 dinara. Izazov joj otvara bez problema, kao i kviz. Da li još neko ima slična iskustva, ja lično sam podigao 5.000 dinara i nastavio ispočetka, sa preostalim medom i novčićima.

 24. Možete kucati i sledeće nadimke:

  Kokiriki
  Mikojine
  Miladin1
  emo betoven
  RekiPeki1

 25. Hajde pridruži se i ti da sakupljamo med i isplatimo po neki ček😉 uz moj nadimak gagica1805
  sara0109

 26. Još samo 3kg i 10000 je tu
  Možete se ulogovati sa nadimkom
  milkica07
  gaga22
  medadida

 27. Mozete se ulogovati koristeći moj nadimak “gagica1805” zabavite se i zaradite😉

 28. Zabava i zarada
  Iskoristi jedan od nadimaka da se uloguješ
  medadida
  milkica07
  gaga22

 29. Zabavna aplikacija koja neoduzima puno vremena dnevno.Pošteno isplaćiju nije prevara.Što više imate prijatelja brže dolazite do novca.Ako želite da se ulogujete moj nadimak je Zoranello.

 30. Uz pomoć nadimaka
  gaga22
  milkica07
  medadida
  Uloguj se i skupi parice

 31. Prilikom registracije unesi moj nadimak ‘ikkq’ da bismo oboje dobili ekstra pčelice-džokere 🤗

  • Super je allikacija, nauči se nešto novo plus može da se zaradi zabavljajući se. 🤩Moj nadimak je ‘zimzelena’, možete ukucati prilikom prijave. Srećno u kvizovima znanja! 🌟

 32. Lažu. Skinuli su mi dva kile meda. Jedan dan sam imala, sutradan ga samo nije bilo. Nisam ništa igrala.

 33. Aplikacija je zanimljiva i korisna. :) Možete se registrovati na Adbalu preko nadimka ‘zimzelena’. Unapred hvala. 💓

 34. Prilikom registracije unesi moj nadimak ‘ikkq’ da bismo oboje dobili ekstra pčelice-džokere!

  • Prilikom registracije unesi moj nadimak ‘ikkq’ da bismo oboje dobili ekstra pčelice-džokere! :)

 35. Mozete wnse registrovati preko mene i dobicete besplatnu pcelicu automatski. Moj nadimak koji unosite prilikom registracije: bubicabib

 36. Prilikom registracije unesi moj nadimak ‘ikkq’ da bismo oboje dobili ekstra pčelice-džokere! :)

  • Registrujte se besplatno preko mene i dobicete poklon pcelicu. Moj nadimak je: bubicabib

 37. Registrujte se preko nadimka ‘zimzelena’. Unapred hvala! ⭐♥️⭐

 38. Registrujte se i preko mene pa pocnite da zaradjujete. Nadimak za registraciju: Mycko

 39. Ako vam treba nadimak za registraciju moj je ‘zimzelena’, Adbalu je zabavna aplikacija uz koju zarađujete realan novac. Srećnoo! 🌟

 40. Registrujte se preko mene i pocnite da zaradjujete. Nadimak za registraciju: ikkq

 41. Uzmite moj nadimak prilikom registracije i pocnite odmah da zaradjujete. Nadimak je: bubicabib

 42. Registrujte se preko mene i pocnite da zaradjujete. Nadimak za registraciju: Mycko

 43. Možete I preko mog nadimka Minnica, I ja sam nova u igrici, pa taman da me podrzite. Srećno svima!🍀

 44. Moj nadimak je Minnica, pa ako vam treba za registraciju mozete preko mog nadimka, probajte, sto da ne, nemate sta da izgubite, mozete samo da dobijete. Srecno! 🍀👌

 45. Zaradjujte igrajuci, prilikom registracije AdBalu upisite moj nadimak da biste dobili poklon dobrodoslice (pcelicu za kviz). Nadimak: Mycko

 46. Pocnite da zaradjujete na AdBalu uz pomoc mog registracionog nadimka: bubicabib

 47. Ko želi može da iskoristi nadimke za logovanje
  gaga22
  Ili
  milkica07
  Hvala

 48. Registrujte se preko mene za poklon pcelicu. Nadimak za registraciju: Mycko

 49. Imam još nekoliko pozivnica 🥳
  Za registraciju iskoristite nick:

  SnakeDoc

  Da zaradimo svi zajedno 🎁🎁🎁👍👍

  Srećno svima 🤞

 50. Registrujte se preko mene i dobicete na poklon pcelicu. Moj nadimak za registraciju: Mycko

 51. Zajedno je lakše da se skupi med.
  Za logovanje možete iskoristiti
  gaga22
  milkica07

 52. Iskoristite sansu, imam jos dva slobodna mesta za prijavu. Registrujte se preko nadimka: Mycko

 53. Tanja, idite na PlayStore i potrazite aplikaciju „AdBalu“, inatalirajte je i u toku instalacije ce vas pitati da upisete nadimak pozivaoca. Tu mozete ukucati: Mycko

 54. Tanja, idite na Play Store i potrazite aplikaciju „AdBalu“, inatalirajte je, i u toku instalacije ce vas pitati da upisete nadimak pozivaoca. Tu mozete ukucati: Mycko

 55. Registrujte se preko mene i dobicete na poklon pcelicu. Moj nadimak je: Mycko

 56. Mozete da dodate moj nadimak kako bismo oboje dobili bonus pcelicu. Nadimak je: Mix7

 57. Mozete iskoristiti moj nadimak za registraciju, i dobicete poklon pcelicu! Moj nadimak je: Mycko

 58. Mozete se registrovati preko mene i dobicete besplatno poklon pcelicu. Nadimak – Mycko

 59. Zdravo dragi ljudi, nadam se da ste svi dobro.
  Za registraciju takođe možete iskoristiti moj nick pod imenom JOVISNA.
  Hvala Vam unapred, svako dobro!

 60. Interesantna je aplikacija, igre memorije sprečavaju Alchajmer. :D Možete se registrovati preko nadimka ‘zimzelena’ hvalaaa 💜

 61. Ako zelite da instalirte AdBalu volela bih da iskoristite moj nadimak
  IsidoraDj

 62. Ako hocete dobicete dve pcelice, uzmite moj nadimak za registraciju: Mycko

 63. U zadnje vreme dugo cekam na isplatu, ranije je bilo u roku 3,4 dana preko ziro racuna. Sada vec zadnja tri puta po desetak dana. Kakva su vasa iskustva??? Hvala

 64. U zadnje vreme dugo cekam na isplatu, ranije je bilo u roku 3,4 dana preko ziro racuna. Sada vec zadnja tri puta po desetak dana. Kakva su vasa iskustva???

 65. Ukoliko je nekom potreban prijatelj za pristuo AdBalu, može koristiti ajole. Hvala unapred svima koji se prijave pomoću njega.

 66. Ako zelite da iskoristite moj nadimak za registrovanje bio bih vam zahvalan. steflaza je moj nadimak a svakako vam zelim puno srece i jos vise znanja kroz pitalice i kvizove znanja!

 67. iskoristite kod Marx98 kako biste poceli sa igranjem i zaradjivanjem 🤗🤗

 68. Ako zelite mozete iskoristiti moj nadimak za registrovanje steflaza, zahvaljujem se unapred i zelim vam puno srece ali pre svega znanja kroz kvizove i pitalice!

 69. Bila bih srećna ako bi se prijavili preko mog nadimka :
  „Jovisna“
  Želim svima divan dan!
  Hvala unapred.

 70. Pomoć prijatelja 😊
  Ko želi može da se ulogujem preko nadimaka
  gaga22
  milkica07
  Hvala

 71. Još 2 pozivnice ostalo, iskoristite username:

  SnakeDoc

  Srećno svima!!! 🤞🤞🤞

 72. ko zeli nek Iskoristi za logovanje
  gaga22
  milkica07
  Podigli 10.000 I 5000 din stvarno radi 😊

 73. Zabavna igrica,kviz je povod za porodicno okupljanje i zabavu.Naucila sam dosta toga,usput i zaradila novac.Preporuka,ne odzima puno vremena,par minuta 3-4 puta dnevno.Ko zeli da se registruje moze preko mog nadimka Sandra135.

 74. Zabava neka počne.
  Ako želiš da se uloguješ
  možeš na max. 24 karaktera

 75. Ako zelite, mozete iskoristiti moj nadimak za adbalu steflaza. Hvala unapred i puno srece u izazovima i u kvizu!

 76. Marela98
  Kod za sve one koji zele da pocnu da se igraju i zaradjuju! 🤗🤗

 77. Hajde zajedno da skupljamo med i novcice🥰
  Koristite moj nadimak milica006

  milica006

 78. Kod : Marela98
  Iskoristite kod kako biste mogli da pocnete sa igrom i zaradjuvanjem.

 79. Zoranello za prijavu.😀Takmiči se u kvizu i pitalicama zaradi realan 💰💰💰👍.

 80. Nije prevara,morate imati strpljenja.Mozete koristiti moj nadimak Miki1981

 81. Zanimljiva aplikacija, stvarno moze nesto i da se zaradi. Ako nekom treba moze da upise moj nadimak: TijanaTica24

 82. Iskoristite kod Marela98 kako biste mogli da se igrate i zaradjujete 🤗🤗

 83. Moj nadimak je Anita3012.
  Inače, ja sam za nepuna tri dana sakupila 2.3 kg meda, tako da sigurno dnevno može više od ovoga što je navedeno. I od prijatelja stotinak grama pride.
  Srećno!

 84. Ako zelite, iskoristite moj nick za AdBalu: steflaza
  PUNO srece u kvizu znanja i medjusobnim duelima!

 85. Ako zelite, iskoristite moj nick za registraciju na Adbalu steflaza. Sa srecom u kvizu i brzo prikupljanje meda!

 86. Unesite kod Marela98 kako biste mogli da pocnete da se igrate i zaradjujete 🙃☺️

 87. Prilikom registracije unesi moj nadimak ‘ikkq’ da bismo oboje dobili ekstra pčelice-džokere!

 88. Zanimljiva mozgalica.Ako nekom treba za registraciju nadimak možete koristiti zoranello

 89. Marela98
  Iskoristite kod Marela98, kako biste mogli da pocnete da se igrate i zaradjujete 😉🙃🙃

 90. AdBalu nije prevara, ucestvujes u kvizu i pitalicama i na taj nacin zaradjujes novcice i med. Ukoliko zelis aktivno igrati AdBalu app i zaraditi REALAN NOVAC prijavi se preko mog koda – • Zevs •

 91. Iskoristite moj kod Marela98 kako biste mogli da pocnete da se igrate, zaradjujete, pa i sticite nova znanja na zanimljiv nacin 🤗🤗🤗

 92. Prijavite se za Adbalu preko mog imena „spale01“ pomozite bratu da kupi burek :))

 93. Mozete preko mene da se registrujete, dobicete i pcelice i grame! Moj nick je: ikkq

 94. Moj nick za adbalu je Smirmov 🙂 meni je upravo sada stiglo mojih 2000 din. Od sada idemo do kraja do 10 hiljada.

 95. Mozete da se preko mene registrujete, i dobicete pcelice i grame! Moj nick je: Mycko

 96. Mozete preko mene da se registrujete, i dobicete pcelice i grame! Moj nick je: Mycko

 97. Iskoristite moj kod Marela98 kako biste mogli da pocnete da se igrate, a ujedno i zaradite 🙃🙃

 98. Što više igrača veća zarada
  Sada možeš pozvati 20 prijatelja
  iskoristi i Uloguj se
  gaga22

 99. Mozete preko mene da se registrujete, dobicete i pcelice i grame! Moj nick je: Mycko

 100. Pokusala sam sve nickove nece uopste! Mogu li ako sam iz Bosne da se registrujem! Samo pise pozivni+381 ukucam ispod Nick al nece da prihvati

 101. Moze li mi netko pomoci kako da se logujem na adbalu! Pokusala sam sve nickove Al nece! Inace ja sam iz Bosne mozda nemoze zbog toga

 102. Možete preko mene da se registrujete, dobićete i pčelice i med!

  Rašid86

 103. Možete preko mene da se registrujete, dobicete i pčelice i med!

  Rašid 86

 104. Mozete preko mene da se registrujete, dobicete i pcelice i grame! Moj nick je: Mycko

 105. Prijavite se za adbalu preko mog imena „janaaaz“, srecno svima u kviizuuu :)))

 106. Hvala na objašnjenju.Dobra aplikacija a i naša je.Ako nekom treba za prijavu može koristiti Zoranello.

 107. Prijavite se za Adbalu preko mog imena „spale01“, pomozite bratu da kupi burek :))))

 108. Prijavite se za Adbalu preko mog imena „spale01“, pomozite bratu da kupi burek :)))

 109. Prijavite se za Adbalu preko mog imena „spale01“, pomozite bratu da kupi burek :))

 110. Prijavite se za Adbalu preko mog imena „spale01“, pomozite bratu da kupi burek :)

 111. Prijavite se za Adbalu preko mog imena „spale01“, pomozite bratu da kupi burek :D

 112. Pridruzi se preko Laura1977 i igrajmo se i zarađujmo zajedno drugari🙂❤️

 113. Ako neko moze neka stavi moje ime Misticna reka, meni se svidja kviz I meda. A volim I med. :) hvala Svima koji udju preko mog nika.

 114. Bio sam prijavljen na Adbalu dok nisam morao resetovati telefon. Sada mi je potreban pomoc, kako ponovo da se ptijavim na postojeci nalog.

 115. Mozete se ulogovati preko mene ako vam treba. Ime mi je na adbalu „MiLLkee“ srecno!

 116. Ukoliko nekome treba referral, može koristiti moj nadimak ivana.f
  Srećno :)

 117. Ukoliko vam treba ime za registraciju, mozete koristiti: Ketrin994 😊

 118. Joja86 ako nekome treba nick…
  Uz zabavu zaradite i novac. Ne oduzima mnogo vremena i vrlo je zanimljivo. Svakom bih preporučila,nista ne gubite :)

 119. boriiska_008 ko iskoristi moj nadimak dobije dodatnih 1000 novcica.I oni stignu posle 2 dana.Srecno

 120. Albertina.0 (nula a ne slovo O)
  Ako nekome bude trebalo za registraciju 😁

 121. gaga22
  Ako želite da se registrujete, i dobra je igrica, nećete se obogatiti ali svaki ekstra keš dobro dođe.

 122. Pozdrav ko želi igrati adbalu imam još 5 mesta praznih pa možete preko mog nicka: dexmen Molim samo one koje žele igrati jer ja to već uveliko radim i super je igra, ne oduzima ništa vreme.

 123. Pozdrav ljudi, iskoristite moj kod Marela98 kako bi mogli da pocnete da se igrate i da zaradjujete 🤗🤗

 124. Iskoristite kod Marela98, kako bi mogli da se sigrate i zaradujete 😄😄

 125. Joja86
  Definitivno nije prevara,moguće je zaraditi. Isplata je u roku od 2 dana. Vrlo je zanimljivo :)

 126. Iakoristite kod Marela98 kako bi mogli da pocnete da igrate i da zaradjujete. 🤗

 127. Joja86
  Isplata je bila pre 2 nedelje,zaista je moguće zaraditi koliko-toliko.

 128. Iskoristite kod Marela98, kako bi mogli da pocnete da se igrate i zaradjujete 🙂

 129. Pozdrav dobri ljudi, iskoritite moj kod Marela98 i pocnite da se igrate i zaradjujete 🤪🤪

 130. Da li ova aplikacija za zaradu funkcioniše zboog isplate samo u Srbiji ili može i BIH?

 131. Iskoristite moj kod Marela98 kako bi mogli da pocnete da se igrate i zaradjujete 🤗🤗

 132. Iskoristite moj kod Marela98 kako bi mogli da pocnete da se igrate i zaradjujete 🙂

 133. Iakoristite kod Marela98 kako bi mogli poceti da sakupljate med i da zaradjujete 🙃🙃

 134. Ovo je fenomenalno! Ljudi, za1 dan, dva pratioca wau! Moj nik je supersofija, pridruzite mi se!

 135. Zeljkoq23 mozete iskoristiti za prijavu posto je ogranicen broj ,igrajmo i zaradjujmo zajedno

 136. Možete iskoristiti moj referal Feferony019 igrajmo i zarađujmo zajedno. Meni je već leglo 1000din :)

 137. Joja86, možete ga iskoristiti. Pre nedelju dana bila prva isplata 🤑

 138. Kod je Bodor ,ko zeli nek upise.Jos malo mesta ima,jos malo pa nestalo🦌😂

 139. prilikom registracije unesi moj nadimak ‘Danny92’ da bismo oboje dobili ekstra pčelice-džokere! :)’

 140. Iskoristite kod Marela98, srecna nova svima i sto vise meda da sakupite!

 141. prilikom registracije unesi moj nadimak ‘Mariela94’ da bismo oboje dobili ekstra pčelice-džokere! :)’

 142. Ko oće da koristi moj kod i podrži me nek unese kod:spaske96 Mnogo će pomoći i vama i meni.Hvala unapred svima.

 143. Mozete se registrovati preko mog nadimka
  Danny92 i da zajedno dobijemo nagrade

 144. Hejj..ako hocete da pocnete da igrate…za registraciju mozete koristiti nick Duda20

 145. Da li kada upises neciji nadimak vidis njemu profil i sliku ili samo igras za njega a ne vidis mu profil i sliku?

 146. Igram je nekoliko dana i bas je dobra. Ima stalno iznenađenja.
  Samo tako nastavite.
  Ko želi može se ulogovati preko: DejanVojnik

 147. Imam 5 novih pozivnica za ovu nedelju, pa kome zatreba, username je:

  SnakeDoc

  Srdačan pozdrav 🤗

 148. Ovo je moj nadimak: Medena50
  Pa možete da se prijavite i počnete da sakupljate med :)
  Srećno!

 149. 👉ivanicaa19👈
  Caoss, sa ovog sajta sam saznala za tu aplikaciju i pocela da „igram“ mnogo bi mi znacilo da bas ti koji citas ovo iskoristis moj kod ‘ivanicaa19’🥰🤑
  Srecno svima!
  👉ivanicaa19👈

 150. Prilikom registracije unesi moj nadimak ‘sneškaaa’ da bismo oboje dobili ekstra pčelice-džokere! :)

 151. TasaStasa nadimak jos nekoliko meats I nije prevara.Mozete da zaradite nesto novca a and ulazete nista.TasaStasa ukucaajte

 152. Stigla sam d0 10 kg meda ali sada se ne sakuplja tolikom brzinom kao pre 10 kg, o cemu je rec? Svakih 10 ili 20 g mi je podiglo na vise, a sada moram bar 50 g da sakupi da bi mi podiglo broj
  Možete i preko mene ko zelii andrijana2001

 153. Od te i sličnih igrica se leba nečete najesti samo čete puniti non-stop mobilne uzalud se nadate nekoj normalnoj zaradi i skupljanju referala (pozivnica)

  • Naravno, to sam i napomenuo u prethodnom članku. Ovakve app služe da se usput zanimaš i zaradiš koji dinar. Nigde nisam napisao da se od ovoga može „leba najesti“, ne znam otkud ti to.

Komentari su onemogućeni za ovaj članak.