Kako Uključiti Noćni Mod na Instagramu?

Ako koristite Instagram verujem da vam noću smeta bela pozadina. Zbog toga je Facebook dodao noćni mod u svoju Instagram aplikaciju. U ovom članku možete saznati kako da uključite noćni mod bez obzira da li vaš telefon podržava noćni mod ili ne.

Širenje ideje o noćnom modu mi je dosta bitno pa sam morao da napravim privremeni Instagram nalog na 5 minuta za potrebe pisanja ovog tutorijala.

Potrebno vreme: 10 minuta

Veoma je lako, ispratite nekoliko koraka i to je to. Pripremite telefon na kojem ste prijavljeni na svoj Instagram nalog.

  1. Otvorite podešavanja

    Tapnite u donjem desnom uglu na vaš profil. Sada u gornjem desnom uglu tapnite na tri crtice pa skroz dole tapnite na „Settingsinstagram-dark-mode-

  2. Izaberite temu

    Sada tapnite na „Themes“ pa izaberite jednu od tri opcije: Light (bela), Dark (tamna), System Default (uskladi sa sistemom).instagram-dark-mode-

Ako vaš telefon ne podržava tamnu temu onda ćete moći da ručno podesite Dark ili Light. Ako vam telefon podržava tamnu temu onda možete izabrati „System Default“ pa će se tema Instagram aplikacije uskladiti sa temom sistema.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *