SteelSeries sklapa partnerstvo sa KontrolFreek!

SteelSeries dodatno poboljšava kvalitet svojih gejming kontrolera akvizicijom poznatog proizvođača KontrolFreek, najpoznatijim po svojim analognim tasterima.

Preporuka: Cyberpunk 2077 – 6.499 RSD

Svetski lider u gejming i e-sports periferijama, SteelSeries, je danas postao partner proizvođača kontrolera KontrolFreek. Ova akvizicija poboljšava već odličnu poziciju SteelSeries brenda na tržištu i priprema ga za sledeću generaciju konzola. Ovo je druga velika akvizicija za SteelSeries u 2020. Godini. Brendu se u aprilu pridružio i A-Volute.

SteelSeries već dve decenije važi za svetskog lidera u gejming industriji, pružajući periferije vrhunskog kvaliteta, kako za PC, tako i za konzole. SteelSeries Engine softver, integrisan u popularne igre i aplikacije, svakodnevno beleži milione korisnika.

KontrolFreek® je osnivač svetski poznatog Performance Gaming Gear™ brenda, koji u ponudi ima kontrolere vrhunskog kvaliteta, kao i druge komponente za PlayStation, Xbox, Nintendo Switch i PC. Kontroleri koje obezbeđuje KontrolFreek gejmerima pružaju neverovatnu preciznost, bez obzira na platformu.

SteelSeries-sklapa-partnerstvo-sa-KontrolFreek

KontrolFreek brend i njegov uspostavljen standard se savršeno uklapa u SteelSeries politiku i njihovu ideju savršenog kontrolera. Pored toga, KontrolFreek zajednica FreekNation, koja broji više od 4 miliona gejmera, je pravi pokazatelj kvaliteta i rasprostranjenosti ovog brenda.

Čast nam je što smo dobili priliku da sarađujemo sa SteelSeries timom„, izjavio je osnivač i izvršni direktor KontrolFreek-a, Ašiš Mistri.

Vrhunski kvalitet i globalna popularnost KontrolFreek brenda će bez sumnje pružiti nove i uzbudljive mogućnosti gejmerima širom sveta„, izjavio je izvršni direktor SteelSeries-a, Etišam Rabini.

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i e-sports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta

O KontrolFreek brendu

KontrolFreek® je osnivač Performance Gaming Gear™ brenda, i vođa globalne FreekNation zajednice, koja broji preko 4 miliona gejmera. Njihovi proizvodi za PlayStation, Xbox, Nintendo, i PC su dostupni u više od 9,000 prodavnica i 40 zemalja širom sveta.

Pogledaj sve članke o SteelSeries periferijama na ovom blogu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *