Prebrojte gomilu predmeta U SEKUNDI pomoću ove AI aplikacije!

1

Ako radite često sa velikom količinom naslaganih predmeta (daske, cevi, kutije…) verovatno ih često brojite. Kada je ta gomila poveća, brojanje može da potraje. U spas stiže AI aplikacija koja će to brojanje uraditi umesto vas i to u roku od sekunde!

Dovoljno je da uključite mod za brojanje, usmerite kameru telefona ka gomili predmeta i pojaviće se ukupan broj. Pored toga, aplikacija će označiti svaki pojedinačni predmet i dodeliti mu redni broj. Sve to ćete vi videti uživo na ekranu.

iScanner

Radi se o iScanner aplikaciji (Scanner App: PDF Document Scan) koja je dostupna za iPhone, iPad i Android uređaje. Prema rečima autora, aplikacija koristi veštačku inteligenciju za prepoznavanje i brojanje predmeta koji su grupisani. Dovoljno je precizna da prebroji i manje predmete u manjoj gomili.

Izvor: Linas Beliūnas

Imati brzi brojač gomile predmeta u džepu jeste korisno svakoj osobi, ali ova opcija će svoju primenu najviše pronaći u komercijalne svrhe. Recimo, radnici na građevini ili stovarištu moraju da broje velike količine predmeta više puta na dan, tako da je ova aplikacija u tom slučaju nezobilazna.

Zbog toga je „Count“ opcija dostupna samo u Pro paketu koji košta simbolično 9.99$ mesečno ili 19.99$ godišnje. Ostale funkcije u aplikaciji su besplatne i mogu se koristiti bez pretplate, ali očekujte reklame. Ako želite da aplikaciju koristite bez pretplate, prilikom prvog pokretanje kada se pojave paketi samo tapnite na „X“ u gornjem levom uglu.

Možda deluje da je 9.99$ mesečno mnogo, ali nije. Recimo, postoji još jedna slična aplikacija „CountThings“ koja košta čitavih 20$ na dan ili 100$ mesečno!

Pored toga, iScanner nudi još korisnih opcija: digitalizacija dokumenata, merenje površine objekta, skeniranje i deljenje recepata i dokumenata, skeniranje QR kodova, rešavanje matematičkih problema… Dakle, za „sve-u-jednom“ aplikaciju 10-ak dolara mesečno nije mnogo ako sve to koristite svakodnevno i na profesionalnom nivou.

Preuzmi iScanner za:

Izvori 9to5mac linkedin iscanner
Povezano:
1 komentar
  1. Goran kaže

    Pa ta f-ja Count je i najbitnija.
    Ovo ostalo vec mozeda se nadje na tone.

Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.