Netflix Serije sa SRPSKIM Prevodom (lista svih serija!)

Ako želite da gledate Netflix serije sa srpskim prevodom onda ste na pravom mestu. U ovom članku ću pokazati dva načina kako to možete uraditi. Prvi je zvanični, a drugi nije pa zahteva malo više koraka.

Odlučio sam da pokažem i ovaj drugi način iz razloga što Netflix serija sa srpskim prevodom i nema baš mnogo. Ovaj drugi način rešava taj problem, ali zahteva malo više vremena za pripremu i ima nekoliko ograničenja. O svemu tome će biti više reči dalje u tekstu.

#1 Zvanični način

Malo ko zna ali postoji jedan skoro pa tajni link na kojem možete filtrirati Netflix serije i filmove prema jeziku prevoda. To nije moguće u klasičnoj pretrazi ili listi koje oni nude. Do ovog linka možete doći najlakše ako vam neko kaže za njega, ili ako ga iskopate u Netflix bazi znanja.

Uputstvo

0. Prvo morate naravno da se prijavite na svoj Netflix nalog

1. Sada idite na poseban link za prevode – KLIK OVDE

2. Na vrhu ćete videti filtere „Audio & Subtitles“, tu izaberite „srpski“ (ili koji god želite)

3. Možete izabrati ćirilicu i latinicu za srpski, možda par naslova nema oba pisma

netflix-serije-sa-srpskim-prevodom filter
Spisak trenutno dostupnih Netflix naslova sa srpskim prevodom

4. Sada ćete videti sve naslove koji zvanično imaju srpski prevod

5. Pustite nešto i imaćete u opcijama za prevod srpski

netflix serije sa srpskim prevodom opcije

Videćete da većina ima i Audio srpski, tj. sinhronizaciju. To možete izabrati takođe u filteru, a kada pustite video imaćete u panelu sa opcijama da izaberete srpski Audio (slika iznad).

Ova metoda je preporučljiva jer je integrisana, sve radi lepo i možete biti sigurni da će prevod odgovarati. Takođe, možete kastovati seriju na TV i imati prevod.

#2 Nezvaničan način

E sad, ako nema vaše omiljene serije ili filma na listi iznad, onda možete sami dodati svoj prevod. Ovde ćete imati malo više posla, ali ja sam pisao detaljno uputstvo pa možete lako ispratiti.

Uputstvo

0. Prvo morate naravno da se prijavite na svoj Netflix nalog

1. Sada pronađite odgovarajući prevod za Netflix film/seriju i preuzmite ga. Evo nekoliko opcija:

Bitno je da kod prevoda negde piše 24 FPS (ili 23.976 ili 25). Videćete uglavnom negde u okviru prevoda. Primer na slici ispod.

netflix srpski prevod serije

2. Sada je potrebno da „ugradite“ prevod u Netflix video player

To možete učiniti na nekoliko načina i kompletne postupke za sve sam opisao u OVOM ČLANKU. Dakle, idite na taj članak pa se spustite do dela „Ugradnja prevoda“ i isprobajte neki od tih metoda.

Ukratko: instalirajte neki od sledećih dodataka u veb pregledač pa ubacite fajl sa prevodom:

3. Uživajte!

Kada dodate prevod za seriju ili film na ovaj način morate prvo pronaći odgovarajuće prevode, ubaciti ih u Netflix player i naštimovati da se vide lepo. Takođe, nećete moći da kastujete seriju ili film na TV sa prevodom.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *