Slice It All! – Nova zarazna igra domaćih developera

Ne znam zašto ali postoji taj neki lep osećaj kada sečeš neki naslagani materijal: čokoladu, papir, sapun… U svetu je to dosta popularno i zove se „Satisfying slicing“ ili „Satisfying cutting“. E sad, nemaju svi kod kuće te materijale koje bi sekli pa ljudi gledaju druge kako to rade. A šta je još bolje od gledanja klipova? Igrica!

Domaći developerski tim Tummy Games (kreatori igre Tummy Slide) je napravio upravo jednu takvu besplatnu igru za iOS i Android uređaje i oduševio sam se. Igra je još uvek u fazi razvoja ali već sada izgleda veoma dobro i zarazio sam se odmah nakon prvog minuta igranja.

Naime, u igri vi ste nož koji seče naslagane stvari na svom putu do cilja. Sam Gameplay je veoma jednostavan: tapnite da zavrtite nož, i to je to. Deluje jednostavno? Nije! Morate tapnuti ekran u tačno određenom trenutku tako da kada nož pada usput preseče što više materijala, a ne sme da padne na zemlju. Ono što niste presekli ostaje za vama i nema druge šanse. Tapnite brzo više puta da bi nož otišao visoko. Na kraju nivoa se nalazi vertikalni stub sa množiocima poena pa gledajte da ciljate u što veći broj.

Ono što mi se veoma sviđa kod igre to je kako je urađena vibracija prilikom sečenja predmeta. U video klipu to ne može da se oseti, tako da morate sami probati. Zvuci su takođe veoma dobri, počevši od ambijentalnih zvuka okoline do samih efekata sečenja i bacanja noža. Naravno, u opcijama aplikacije možete isključiti/uključiti zvuk i vibraciju.

Kako developeri navode, igra će u narednim danima dobiti dosta noviteta među kojima je i Shop gde će biti moguće nabavljati kozmetiku. Ono što za sada znam jeste to da će biti dostupan Lightsaber! Zato, sakupljajte novac u igri već sada kako biste bili spremni kada se pojavi Shop.

Igra je besplatna za iOS i Android uređaje i možete je preuzeti sa sledećih linkova:

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *