1000+ pozadina za telefon u 4K rezoluciji! (zip, besplatno)

Pozadine za telefon sam uvek sakupljao i menjao često na svim svojim telefonima, čak i češće nego na računaru. Iako ne provodim mnogo vremena na početnom ekranu telefona, volim da me dočeka neka lepa slika kada otključam telefon.

Tako sam nedavno u potrazi za novim pozadinama za telefon naišao na jedan paket od 1000+ (2.7GB) pozadina u 4K rezoluciji. Jedini problem je izabrati nekoliko koje ću menjati. To sam uradio i onda shvatio da postoji aplikacija koja može automatski da menja sve te slike. Nema veze, dodao sam moje omiljene pozadine u folder i podesio da ih aplikacija nasumično bira i postavlja kao pozadinu.

Pogledaj još: Android aplikacija koja generiše unikatne pozadine

E sad, što se ovog paketa pozadina tiče, tu ima dosta slika visoke rezolucije (4K) ali nisu vertikalne. Pozadine za telefon su obično vertikalne jer su i telefoni vertikalni. Međutim, u novijim verzijama sistema sve pozadine koje dolaze uz telefon su horizontalne. To je tako iz razloga što se pozadine podrazumevano skroluju, tj. pomeraju levo-desno. Zbog toga ima sve manje vertikalnih pozadina za telefon, a sve više horizontalnih. U svakom slučaju, vama ako više odgovara vertikalna pozadina, možete uvek izabrati kako želite da se slika iseče kada je postavljate za pozadinu.

Primeri pozadina

Naravno, ne mogu ovde okačiti sve te slike pa ću postaviti samo nekoliko primera. Ima različitih slika, za svačiji ukus, pa preporučujem da preuzmete sve i izaberete neke koje vam se dopadaju.

4k pozadine za telefon
Primeri slika iz paketa. Klikni da uveličaš

Preuzmi pozadine za telefon

Ove pozadine za telefon možete odjednom preuzeti u računar, raspakovati arhivu i prebaciti u telefon koje želite (ili sve). Ostaviću link do originalnog sajta za preuzimanje, a takođe i bekap koji sam ja kreirao za svaki slučaj. Uglavnom, na oba linka se nalazi isti fajl.

Odricanje odgovornosti: nisam vlasnik slika koje sam postavio da se preuzmu te se odričem odgovornosti nad njima. Link do izvora je naveden u okviru ovog članka. Autor koji je kreirao paket slika je postavio iste za preuzimanje besplatno te ih tako i prenosim. Za sve upite koje se tiču prava nad slikama obratite se originalnom izvoru.

Izvori: 1. gizdev
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *