Otvorene druge PES21 kvalifikacije za IeSF Svetski šampionat!

Putovanje na Svetsko IeSF prvenstvo se nastavlja. Ukoliko igrate eFootball PES21, i želite da predstavljate Srbiju i pokažete vaše veštine na međunarodnoj sceni, SESE vas poziva da se prijavite za drugu rundu kvalifikacija! Krećemo u nedelju, 18. jula!

Kao i prethodne godine, PES IeSF kvalifikacije su sastavljene od dva turnira. Po najbolja četiri učesnika se oba turnira će se plasirati na finalni turnir, gde će pobednik imati priliku da predstavlja našu zemlju na internacionalnom takmičenju u Eilatu, prelepom primorskom gradu u Izraelu.

Došlo je vreme da se oprobate i vi! Spremite se za drugu rundu kvalifikacija, koja će se održati 18. jula sa početkom u 12:00 časova. Svi mečevi na turniru će se igrati na 2 dobijene partije (organizator je u stanju da promeni pravila u zavisnosti od broja prijavljenih igrača). Igrači koji su posle prvih kvalifikacija već osigurali plasman u finale su Đorđe „Djole95“ Milićević, Aleksandar Krstić, Stefan „Kepa“ Slavković i Bojan Todorović.

Za PES21 druge nacionalne kvalifikacije se možete prijaviti OVDE. Na istom linku se nalaze i sva pravila vezana za turnir. Svi mečevi svih kvalifikacija emitovaće se uživo na Youtube kanalu, gde će se snimci čuvati i nakon turnira za sve oni koji nisu uspeli da mečeve isprate uživo. Za dodatne informacije posetite zvaničnu SESE stranicu.

O SESE:

Sportski Esports Savez Srbije (SESE) je udruženje ljubitelja video igara i sportskog takmičenja koje za cilj ima popularizaciju esporta u Srbiji i regionu. Osnovana je 2008. godine, a postaje članica International e-Sports Federacije (IeSF) odmah po osnivanju 2009. Zadatak Srpske e-Sport Asocijacije je da okupi sve gejmere zainteresovane za takmičenja na domaćoj i Internacionalnoj sceni. Pored registrovanja igrača iz Srbije, zadatak SESE je i uvođenje standarda u kompetativnom gejmingu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *