Koji internet, mobilni, fiksni, TV paket uzeti? Uporedite SVE cene

0

Da li ste znali da postoji sajt na kojem možete uporediti sve cene domaćih mobilnih, internet i TV operatera? Da, sajt drži RATEL i mogu reći da sam prijatno iznenađen kako je lepo urađen i koliko korisnih informacija i funkcija sadrži.

Naime, sajt ceneusluga.rs sadrži sve cene aktuelnih usluga domaćih mobilnih, TV i internet operatera, a sve usluge možete filtrirati, uporediti i sortirati.

Pa tako recimo možete potražiti mobilne pakete kao pravno ili fizičko lice jednim klikom, sortirati po ceni i videti šta vam je najpovoljnije. Isto to možete uraditi za TV, internet i pakete fiksnih telefonija.

cene usluga tv mobilni internet koji izabrati
Kategorije na sajtu ceneusluga.rs

Poređenje paketa

Veoma korisna opcija je „Uporedite„. Možete čekirati tu opciju kod paketa oko kojih se dvoumite pa ih možete na pregledan način uporediti. Kada čekirate „Uporedite“ kod paketa koji vas zanimaju, na dnu ekrana kliknite na plavi taster „Uporedite“ i videćete stranicu sa detaljima oba paketa jedan pored drugog. Možete uporediti do 3 paketa u isto vreme.

cene usluga poredjenje
Poređenje dve mobilne tarife na ceneusluga.rs

Detaljni prikaz

Svaka stavka ima osnovne podatke kao što vidite na prvoj slici, ali možete kliknuti na „+ Više informacija“ pa videti sve. Tu se nalaze i dodatni komentari kao što su posebni uslovi i direktan link do ponude na zvaničnom sajtu.

detaljni prikaz stavke na ceneusluga
Detaljni prikaz usluge na ceneusluga.rs

Paketi usluga

Pored biranja zasebnih paketa fiksnog telefona, mobilnog, TV-a ili interneta, možete izabrati i „Pakete usluga“. U ovoj kategoriji se nalaze paketi koje provajderi pružaju kao što su BOX paketu u MTS-u, EON paketi u SBB-u, Trojka paket u Orion-u… i slično. Budući da danas gotovo svi uzimaju pakete kod operatera, ova kategorija je veoma korisna. I ovde imate osnovni prikaz paketa u listi, detaljniji prikaz i mogućnost upoređivanja. Naravno, tu su opcije za filtraciju i sortiranje.

ceneusluga paketi
Paketi usluga na sajtu ceneusluga.rs

Ono što ova kategorija ima od filtera, a druge ne, je biranje usluga unutar paketa. Pa tako možete izabrati koje usluge u paketu vam trebaju i sajt će vam samo takve prikazati. Ovo dođe korisno ako vam, recimo, treba sve sem fiksnog, ili vam ne treba TV, i slično.

I manje-više to je to. Kao što vidite sajt je veoma jednostavan te nije potrebno mnogo objašnjavati. Ima dosta informacija, čak i posebne napomene, tako da će vam sigurno biti od koristi prilikom odabira nekog narednog paketa.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.