SteelSeries predstavlja ekskluzivnu Ghost kolekciju!

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je ekskluzivnu Ghost kolekciju sa novim izdanjem renomiranog Aerox 3 Wireless bežičnog miša i Apex 7 TenKeyLess (TKL) tastature.

Ghost kolekcija spaja fantastičan stil i vrhunski kvalitet – savršena kombinacija za svakog modernog gejmera. Tastatura specifično prilagođena za e-sportiste i ultra-lagani, precizni miš, koji će vam omogućiti da uvek budete jedan korak ispred vaših protivnika, dolaze u novom, raznobojnom izdanju sa prelepim RGB osvetljenjem.

Apex 7 TKL Ghost

Ghost_Aapex7_TKL_US_Top
Ghost Aapex7 TKL US

Od dizajnera svetski poznate TKL tastature, dolazi ekskluzivna Apex 7 TKL Ghost tastatura sa TenKeyLess mehaničkim tasterima, koji garantuju vanserijski kvalitet.

Integrisani OLED Smart displej vam omogućava da pratite dešavanja u igri i na Discord-u, dok vas obasjava briljantno RGB osvetljenje u 16.8 miliona boja. Meki ali kvalitetni tasteri, neuništiva baza od aluminijumske legure i ekskluzivni dizajn, Apex 7 TKL Ghost zaista čine prvoklasnom tastaturom.

Aerox 3 Wireless Ghost

Ghost_Aerox3_WL_Top
Ghost Aerox3 WL

SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost bežični miš je specifično dizajniran za e-sportiste, a njegov glavni adut je njegova brzina. Preciznost i brzina su od presudnog značaja u bilo kom e-sportu, a sa svojim ultra-laganim dizajnom, Aerox 3 Wireless Ghost će vam za tren oka dati veliku prednost nad vašim protivnicima.

Optimizovan za brze i nagle pokrete, poseduje TrueMove Air senzor, bazu koja sprečava proklizavanje, i teži svega 68g. Takođe dolazi sa baterijom koja pruža preko 200 sati neprekidnog gejminga, sa vodootpornom zaštitom. Aerox 3 Wireless Ghost se povezuje kablom sa USB-C ulazom.

Apex 7 TKL Ghost i Aerox 3 Wireless Ghost Cena

Dostupna na SteelSeries.com, oprema iz ekskluzivne Ghost kolekcije se prodaje po sledećim cenama:

  • Apex 7 TKL Ghost – €179.99
  • Aerox 3 Wireless Ghost – €69.99

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Pogledaj sve članke o SteelSeries periferijama na ovom blogu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *