SteelSeries predstavlja Prime Mini gejming miševe

Svetski lider u gejming i e-sports periferijama, SteelSeries, predstavio je nove Prime Mini i Prime Mini Wireless e-sports miševe. U pitanju je kompaktnije izdanje originalne Prime kolekcije, koja je na tržište donela prve e-sports miševe sa prestižnim optičko-magnetnim svičevima.

Preciznost i brzina su od presudnog značaja u bilo kom e-sportu. Sa svojim ultra-laganim dizajnom i ergonomskim oblikom, Prime Mini će vam za tren oka dati veliku prednost nad vašim protivnicima. Prime Mini je za 12% posto lakši, dok je Prime Mini Wireless za 9% lakši od originalnog Prime izdanja.

Svaki miš u Prime kolekciji je opremljen prestižnim OM™ optičko-magnetnim svičevima, koji su 5x kvalitetniji od konkurencije. Njihov glavni fokus je brzina, koja će vam omogućiti da uvek budete jedan korak ispred vaših protivnika.

Ne poseduju svi svičevi isti kvalitet – sa svakim klikom njihov kvalitet opada. Međutim, Prime garantuje isti vrhunski kvalitet čak i posle 100 miliona klikova.

Profesionalni mečevi zahtevaju maksimum od svakog e-sportiste, a čitave partije se mogu preokrenuti za manje od jedne sekunde. Prime kolekcija je zato logičan izbor za najuspešnije svetske e-sportiste, kao što su Twistzz i Karrigan iz čuvene ekipe FaZe Clan.

Uz doprinos i saradnju sa preko 100 svetski poznatih e-sportista, Prime ima samo jedan cilj: pobedu. Kvalitet je zagarantovan. Dodatna podešavanja su opciona. Gejmeri mogu da se opredele za pet različitih miševa u zavisnosti od njihovog stila igre: Prime Mini, Prime Mini Wireless, Prime, Prime+, i Prime Wireless.

Prime Mini

steelseries prime mini srbija cena prodaja
SteelSeries Prime Mini

Laganiji i kompaktniji, Prime Mini poseduje ergonomski prilagođen oblik, dizajniran za dugotrajan komfor i vrhunsku igru. Teži svega 61g, a sa vrhunskim strukturnim kvalitetom otporan je na bilo kakvu vrstu fizičkog oštećenja, dok TrueMove Pro senzor pruža pravo profesionalno e-sports iskustvo, uz višestruke opcije i podešavanja.

Prime Mini Wireless

steelseries prime mini wireless srbija cena prodaja
SteelSeries Prime Mini Wireless

Laganiji i kompaktniji, bežični Prime Mini zadržava sve kvalitete Prime Mini-ja i dodaje prvoklasnu bateriju, koja pruža preko 100 sati neprekidnog gejminga. Teži svega 73g, a sa vrhunskim strukturnim kvalitetom otporan je na bilo kakvu vrstu fizičkog oštećenja, dok TrueMove Pro senzor pruža pravo profesionalno e-sports iskustvo, uz višestruke opcije i podešavanja.

Prime

Igraj kao profesionalac. Kreiran u saradnji sa svetski poznatim e-sportistima, Prime miš poseduje izuzetan oblik, dizajniran za dugotrajan komfor i vrhunsku igru. Prime teži svega 69g i otporan je na bilo kakvu vrstu fizičkog oštećenja. TrueMove Pro senzor pruža pravo profesionalno e-sports iskustvo, uz višestruke opcije i podešavanja.

Prime+

Igraj kao profesionalac sa dodatnim podešavanjima. Prime+ miš dopunjava prvoklasni dizajn i kvalitet Prime modela sa detaljnim podešavanjima koja ne zahtevaju dodatni softver. Prime+ teži samo 71g i pruža pravo profesionalno e-sports iskustvo sa svojom TrueMove Pro+ tehnologijom i dodatnim senzorom.

Prime Wireless

Igraj kao profesionalac, ali u bežičnom izdanju. Prime Wireless sadrži sve odlike Prime miša, ali u bežičnom obliku sa izuzetnom baterijom koja pruža preko 100 sati neprekidnog gejminga. Prime Wireless teži svega 80g, a svaki njegov detalj je specifično optimizovan za bežično igranje. TrueMove Pro senzor pruža profesionalno iskustvo sa svojim pravim 1-to-1 trekingom, uz višestruke opcije i podešavanja.

Arctis Prime

SteelSeries ARCTIS PRIME slusalice cena srbija
SteelSeries ARCTIS PRIME

Pobeda je sve. Ako želite da postanete šampion morate izvući maksimum iz svih svojih čula. Kada je reč o gejming audiju, Arctis Prime slušalice su sve što vam treba ako želite da pobedite. Kao deo prvoklasne Arctis kolekcije, Arctis Prime pruža izuzetan kvalitet, komfor i besprekoran zvuk, karakterističan za Arctis franšizu.

Kreirane u saradnji sa svetski poznatim e-sportistima, Arctis Prime slušalice dolaze sa inovativnim kožnim jastučićima, koji će vas izolovati od pozadinske buke i različitih šumova bolje nego ikada, kao i audio drajverima sa kojima ćete čuti i najsitnije detalje. Arctis Prime poseduje prvoklasni strukturni kvalitet, dinamični 3.5mm kabl, podešavanja jačine zvuka i vrhunski mikrofon, idealan za grupne gejming sesije.

Informacije i cene

SteelSeries je partner mnogih svetski poznatih e-sports ekipa i influensera, kao što su FaZe Clan, Red Bull OG, SpaceStation, Heroic, Enlife, i mnogih drugih. Možete da očekujete novi specijalni serijal na @SteelSeries, gde ćete imati priliku da gledate tutorijale, hajlajte, i mnogo toga drugog.

Dostupna na SteelSeries.com, oprema iz nove e-sports Prime kolekcije se prodaje po sledećim cenama:

  • Prime Mini – €69.99
  • Prime Mini Wireless – €139.99
  • Prime – €69.99
  • Prime+ – €89.99
  • Prime Wireless – €139.99
  • Arctis Prime – €119.99

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i e-sports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj e-sports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Pogledaj sve članke o SteelSeries periferijama na ovom blogu.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *