SteelSeries je novi partner The International Dota 2 šampionata

0

Svetski lider u gejming i e-sports periferijama, SteelSeries, danas zvanično postaje partner The International Dota 2 šampionata, najvećeg e-sports turnira na svetu.

Ovaj legendarni e-sports brend biće ponosni partner dve poznate ekipe koje će se takmičiti na ovogodišnjem turniru: Red Bull OG (dvostruki TI šampioni) i T1.

Kao zvanični brend The International Dota 2 šampionata, SteelSeries će svim takmičarima obezbediti svoju renomiranu kolekciju miševa, tastatura, slušalica i ostale opreme, i aktivno učestvovati u aktivnostima ovog spektakularnog e-sports događaja.

Za sve posetioce i navijače, SteelSeries će biti na licu mesta, u Bukureštu, Rumuniji, gde će promovisati svoj brend, uz pokriće događaja na Twitch.TV/SteelSeries i SteelSeries.com/blog, kao i hajlajte na Instagram-u i Twitter-u. Pored toga, SteelSeries će predstaviti QcK Prism XL, novu ekskluzivnu The International Dota 2 Championships podlogu za miša, koja će se prodavati tokom turnira. Više o tome na steelseries.com.

QcK-Prism-xl_Dota2_rival5
QcK Prism XL podloga

Iako do danas nije bio zvaničan partner turnira, SteelSeries je uvek bio deo The International šampionata, i to kao sponzor najboljih timova na svetu. Za deseti jubilarni The International šampionat, SteelSeries će ponovo biti partner ekipe Red Bull OG, dvostrukih The International šampiona, a sada i ekipe T1, jedne od najpoznatijih e-sports organizacija na svetu.

Partnerstvo sa The International šampionatom je još jedno sjajno dostignuće u dvadesetogodišnjoj karijeri originalnog esports brenda. Sa SteelSeries opremom, profesionalni e-sportisti su osvojili veću novčanu sumu na e-sports turnirima nego sa bilo kojim drugom brendom. Početkom godine, SteelSeries je najavio novo partnerstvo sa T1 Entertainment & Sports, kao i Mercedes-AMG Petronas Esports Team, esports ekipom Mercedes-AMG Petronas Formula 1 tima.

U 2021. godini, SteelSeries je predstavio Prime – kolekciju periferija namenjenu e-sportistima. Prime serija nudi kolekciju ultra-laganih, kompaktnih miševa i nove Arctis Prime slušalice, koje pružaju izuzetan kvalitet, komfor i besprekoran zvuk. Uz doprinos i saradnju sa preko 100 svetski poznatih e-sportista, Prime ima samo jedan cilj: pobedu.

Više o The International Dota 2 šampionatu saznajte na Dota2.com/International. Više o Valve Software saznajte na ValveSoftware.com.

Pogledaj sve članke o SteelSeries periferijama na ovom blogu.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.