10 najpopularniji PC igara u 2021. godini u Srbiji

Ne postoji zvanična lista najpopularnijih PC igara u Srbiji pa svako ima svoju listu sastavljenu na osnovu nečega: prodaji, nezvaničnim anketama, broju lajkova/komentara na društvenim mrežama… itd. Lista koja sledi objavljena je na najpopularnijem domaćem sajtu za prodaju digitalnih PC igara i dopuna – gameshopsrbija.com

Lista je sastavljena na osnovu broja pogledanih i prodatih PC igara (ili dopuna) iz ponude, što ne znači da je najtačnija ali može dati neku sliku.

Top 10 PC igara u 2021. u Srbiji:

#1 Fortnite (dopune)

#2 Roblox (dopune)

robux dopune srbija

#3 Minecraft (Java verzija)

minecraft prodaja srbija

#4 Grand Theft Auto 5 (Premium verzija)

#5 World of Warcraft (Shadowlands DLC i Game Time)

#6 Euro Truck Simulator 2 (Osnovna verzija)

#7 Farming Simulator 19 (Osnovna verzija)

#8 Dead by Daylight (Osnovna verzija)

#9 FIFA 22 (Osnovna verzija)

#10 Mortal Kombat 11 (Osnovna verzija)

Fortnite i Roblox su još uvek najpopularnije igre kod nas. Za njima su odmah Minecraft i GTA 5. Zanimljivo je da su te top 4 igre zapravo najpopularnije kod mlađe publike, a ostatak kod tinejdžera i odraslih.

U obzir moramo uzeti i činjenicu da te igre najduže i postoje u prodaji. Pored njih imamo i druge fenomenalne igre koje su se tek pojavile pa nisu imale dovoljno vremena da steknu popularnost.

Takođe, imamo i igre koje su takođe besplatne (recimo League of Legends i Dota 2) ali igrači ne kupuju dopune za njih pa se nisu našle na ovoj listi.

Koje igre ste vi najviše igrali u 2021. godini? Ostavite svoj komentar ispod.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

2 komentara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *