SteelSeries predstavio Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas predstavlja tri nova miša iz renomirane Aerox serije koji objedinjuju ultra lagani dizajn i specijalizovane tastere koji svim gejmerima garantuju vrhunsku preciznost, brzinu i komfor. Ultra lagani i kompaktni dizajn koji smo prvi put imali priliku da vidimo kod Aerox 3 modela dobija dodatna unapređenja sa novim, inovativnim Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless miševima.

Lakše uvek znači brže, a brzina je od presudnog značaja ako želite da nadjačate vaše protivnike. Bilo da se takmičite protiv drugih igrača, ili po 17. put pokušavate da savladate tog nesnosnog Dark Souls bossa, ultra lagani Aerox miševi svim gejmerima garantuju brzinu i preciznost.

Od aplikacija na vašim mobilnim telefonima pa sve do vaše omiljene kafe u Starbaksu, danas gotovo sve možete prilagoditi vašem ličnom ukusu i potrebama. Ni video igre tu nisu izuzetak, gde Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless miševe možete prilagoditi bilo kom gejming žanru, okruženju i stilu igre, od prečica i makroa u Fortnite-u i League of Legends-u pa do prelepog RGB osvetljenja.

SteelSeries Aerox 5 – Munjevito brz

steelseries-aerox-5

Lak kao perce, najlaganiji miš na tržištu namenjen svim žanrovima video igara teži svega 66g. Sa ultra laganim dizajnom i 9 specijalizovanih tastera, Aerox 5 igračima daje mogućnost da se u sekundi prilagode bilo kojoj igri ili žanru. TrueMove Air senzor i 100% Virgin Grade PTFE klizači garantuju vrhunsku kontrolu, dok će Golden Micro IP54 svičevi navoditi vaš nišan do apsolutne preciznosti. PrismSync osvetljenje dolazi sa 3 RGB zone, dok vodootporni AquaBarrier™ sa IP54 rejtingom pruža vrhunsku zaštitu.

SteelSeries Aerox 5 Wireless – Svestran i nepogrešiv

aerox-5-wireless

Najlaganiji bežični miš na tržištu namenjen svim žanrovima video igara teži samo 74g. Poseduje bateriju koja garantuje čak 180 sati neprekidne akcije, a za samo 15 minuta punjenja produžićete vaše gejming sesije za preko 40 sati. Sa Quantum 2.0 Wireless i Bluetooth tehnologijama, 9 specijalizovanih tastera i TrueMove Air senzorom, Aerox 5 Wireless pruža brzinu i preciznost bez premca.

SteelSeries Aerox 9 Wireless – Stvoren za MOBA i MMO

aerox-9-wireless

Sa masom od samo 89g i čak 12 specijalizovanih tastera, Aerox 9 Wireless je prava inovacija u svetu MOBA i MMO igara. Aerox 9 Wireless je opremljen vrhunskim Quantum 2.0 Wireless i Bluetooth tehnologijama, Golden Micro IP54 svičevima nove generacije (uz garanciju od čak 80M klikova, što je 3x kvalitetnije od drugih miševa na tržištu), TrueMove Air gejming senzorom, AquaBarrier™ zaštitom, kao i baterijom koja pruža čak 180 sati neprekidnog gejminga.  Za samo 15 minuta punjenja produžićete vaše gejming sesije za preko 40 sati.

Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless cene

● Aerox 5 – 89,99€
● Aerox 5 Wireless – 149,99€
● Aerox 9 Wireless – 159,99€

Za dodatne informacije posetite www.SteelSeries.com

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 12 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *