Otvorene su prijave za prve nacionalne CS:GO kvalifikacije za svetski esports šampionat na Baliju

0

Igrate CS:GO, uživate u taktičkoj borbi i posedujete takmičarski duh? SESE vam pruža priliku da vaše veštine prikažete na najvišem nivou i plasirate se na ovogodišnji IeSF Svetski šampionat koji će se krajem godine održati na Baliju, a čiji je nagradni fond čak 500.000 dolara!

Prvi kvalifikacioni  CS:GO turnir će se održati online u nedelju, 22. maja u 19:00 časova. Svim pravilima i prijavi možete pristupiti ovde.

Ovo je prva od dve runde kvalifikacija. Po dve ekipe sa oba kvalifikaciona turnira će se plasirati na finalne kvalifikacije, koje će se održati 05. juna. Najbolja ekipa sa finalnih nacionalnih CS:GO kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru u Klužu, u Rumuniji. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

Veliki turnir na Baliju u organizaciji IeSF-a odnosno međunarodne eSports federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine.

Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest eSports naslova, gde će Srbija imati predstavnike u igrama CS:GO, Dota 2, PES i Tekken.

Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Povezano:
Napiši komentar

Negativni, vulgarni i komentari mržnje neće biti odobreni ili će biti automatski obrisani. Email adresa neće biti javno prikazana.