Steelseries predstavio ARCTIS NOVA PRO headset

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas pokreće veliku revoluciju na tržištu gejming slušalica. Posle četiri godine razvoja, SteelSeries nam sa ponosom predstavlja budućnost gejming audija – Arctis Nova Pro series.

Arctis Nova Pro series pruža do sada neviđen audio kvalitet, besprekoran zvuk mikrofona, kao i vrlo intuitivan dizajn i vrhunski komfor. Kao podršku novoj Arctis Nova franšizi, SteelSeries je predstavio i Sonar Audio Software Suite, prvi profesionalni audio EQ softver namenjen gejmerima. Ovaj softver pruža potpunu kontrolu nad zvukom igre, četa i mikrofona, i omogućava čak i podešavanje individualnih frekvencija.

Sonar Audio Software Suite
Sonar Audio Software Suite

Kombinacijom Arctis Nova Pro series slušalica i Sonar Audio Software Suite softvera, SteelSeries kreira prvoklasni audio kvalitet, koji gejmerima omogućava da čuju i najsuptilnije zvuke u igri.

Svaka industrija ima svoju prekretnicu, a za nas su to Arctis Nova Pro series i Sonar Audio Software Suite“ – izjavio je izvršni direktor SteelSeries-a, Etišam Rabini.

SteelSeries već 20 godina radi na usavršavanju idealnog gejming iskustva. Kao prvenac u gejmingu, Arctis Nova Pro series dolazi sa Multi-System Connect habom, koji pritiskom samo jednog dugmeta omogućava prelazak sa jedne gejming platforme na drugu, bilo da je to PC, PlayStation, Nintendo Switch, mobilni telefon, i to bez promene kabla.

Komunikacija u kompetitivnom gejmingu je od presudnog značaja. Zato su novi AI-POWERED mikrofon sa Noise Cancelling tehnologijom i Sonar Audio Software Suite specifično dizajnirani da u potpunosti odstrane okolnu buku i neželjene zvuke. ClearCast Gen2 mikrofon, koji inače koriste i vozači Formule 1, pruža kristalno jasan, balansiran i besprekoran zvuk i poništava sve pozadinske tonove i šumove koji vas mogu ometati tokom vaših gejming sesija.

steelseries-Arctis-Nova-Pro-microphone

Sa novim ComfortMAX sistemom, Arctis Nova Pro series slušalice se mogu prilagoditi svakom gejmeru. Pruža dugotrajni kvalitet, maksimalni komfor i izuzetno je fleksibilan, tako da slušalice možete podesiti na način koji baš vama odgovara.

Pored prvoklasnog zvuka i drugih novina koje krase Arctis Nova franšizu, SteelSeries gejmerima pruža izbor nekoliko različitih modela, u zavisnosti od njihovih preferenci i platforme koju koriste.

Arctis Nova Pro Wireless

Neiscrpna baterija – Gejming bez granica. Sa Arctis Nova Pro Wireless slušalicama možete uživati u gotovo beskrajnim gejming sesijama. Sa sistemom duple baterije, jednu uvek možete držati na punjenju dok drugu koristite u igri.

Simultani audio igre i mobilnog telefona – Sa Quantum 2.0 Wireless, gejmeri istovremeno mogu da koriste dve audio konekcije, tako da možete da slušate muziku ili da razgovarate sa prijateljima dok pikate vašu omiljenu igru.

Arctis Nova Pro Wireless
Arctis Nova Pro Wireless

Potpuna izolacija od okolne buke – Active Noise Cancellation tehnologija (ANC) gejmerima omogućava da se potpuno izoluju od okolne buke i neželjenih zvukova. Ako na trenutak pak želite da se vratite u realnost, uvek možete uključiti Transparency Mode kako biste privremeno isključili zvučnu izolaciju Active Noise Cancellation sistema.

Wireless Base Station podešavanja – Wireless Base Station sistem gejmerima omogućava da na jednom mestu podese EQ, jačinu zvuka, ChatMix, i još mnogo toga. Sistem beleži vaša lična podešavanja i poseduje OLED ekran na kome možete videti koliko ste baterije potrošili, kao i druge funkcije.

Arctis Nova Pro

GameDAC Gen2 – Kako bi usavršio već vrhunsko audio iskustvo, SteelSeries je uz Arctis Nova Pro slušalice predstavio GameDAC Gen2. Novi SS Sabre Quad-DAC pruža 78% čistiji zvuk i eliminiše gotovo sve tragove šuma i distorzije.

Arctis Nova Pro
Arctis Nova Pro

Arctis Nova Pro slušalice dižu audio rezoluciju na neverovatnih 96KHz/24-Bit, što ih stavlja daleko iznad konkurencije sa 50x detaljnijim zvukom. Putem GameDAC Gen2 sistema i njegovog multifunkcionalnog OLED displeja možete podesiti EQ, jačinu zvuka, ChatMix, i još mnogo toga.

Arctis Nova Pro cene

Arctis Nova Pro Series kolekcija je dostupna na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaje se po sledećim cenama:

  • Arctis Nova Pro – 279,99€
  • Arctis Nova Pro (Xbox) – 279,99€
  • Arctis Nova Pro Wireless – 379,99€
  • Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) – 379,99€
  • Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation) – 379,99€
  • SteelSeries Sonar Audio Suite – Besplatno na: SteelSeries.com/gg/sonar
Stefan Marjanov
Stefan Marjanov

Diplomirani inženjer informatike. Aktivno se bavim informacionim tehnologijama oko 13 godina, a nešto kraće i veb dizajnom. Takođe, osnivač sam ovog bloga na kome radim i pišem više od 10 godina. Ako želite da podržite moj rad kliknite ovde.

Budi u toku

Mrzi te da redovno posećuješ blog kako bi bio/la u toku sa objavama? Unesi svoj email i blog će ti jednom mesečno slati nove objave. Bez spama, odjavi se bilo kada.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *